Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No-kia
addikt
win 7-en sztetek működik a dream scene?jelenleg ilyen
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
redblack
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Letöltöttem a miniWeather nevű widgetet a Yahoo oldaláról. A gondom az, hogy a Change location menüben csak Budapest működik mint magyar város/település. Nekem viszont Sopronra lenne szükségem. Vagy ez a widget csak Bp-et ismeri?Előre is köszönöm.
-
Edween
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Edween
őstag
-
No-kia
addikt
hát most lehet hülyézni fogtok, de főrendszernek használom, egy napig ratott a beállítás, volt hogy kise akart kapcsolni, nem ragált semmire, de megoldottam, és most tökéletesen tesz i a dolgát, játékok nekem néha beszagatnak, ahol xp-n nem teték, meg sok else indul, de amúgy nagyonmegvagyk vele elégedve
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
cizoe
őstag
Most ilyen:
Player: AIMP2
Wallpaper: HYPNOTISED -
Bator92
tag
Jelenleg ilyen:
[ Szerkesztve ]
-
[pod]Diablo
őstag
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
simon7012
aktív tag
válasz [pod]Diablo #5268 üzenetére
Szépek ezek a linux hátterek!
Nehéz telepíteni és használni a linuxot?G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
Apollyon
Korrektor
válasz simon7012 #5269 üzenetére
Van linux topik is
Amúgy attól függ melyiket. Ubuntut pl könnyű telepíteni, de a drivereket elég nehéz feltenni. Egy ideig nyomtam, de egyelőre maradok az XP-nél.
Hja és sztem XP-re könnyebb ilyen desktopot összedobni.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
[pod]Diablo
őstag
-
cizoe
őstag
MA MÁR ILYEN (sorry lenyúltam a közkinccsé tett autóutas-felüljárós hátteret..)
-
God Vazzeg
veterán
Nekem épp ilyen
-
Core2duo6600
veterán
Mivel csináltad az alsó sort ?
(#5265) cizoe
Rutinos vagy a wallpaper linkkel(#5266) Bator92
Mivel tetted ki oldalra a quicklucnh tartalmát ?
(#5269) simon7012
Maga az install nem nagy gond, de a driverek már huzosabbak, kezdőnek az opensuse, ill Mandrivat tudom javaslolni.
Ezeket elég könnyű beállítani, mind a 2 ből létezik live cd tehát nem kell fizikailag felcopyzni a hdd re(#5272) cizoe
Grat hozzá(#5273) God Vazzeg
Ez igen, tőled is az a kérdésem, hogy mivel tetted ki a felölre az ikonsort ?
Ez + progi vagy a win 7 ben benne van ?
Még nem tapasztaltam meg a win 7 et[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
God Vazzeg
veterán
válasz Core2duo6600 #5274 üzenetére
Rocketdock a neve, külön progi, nagyon hasznos, már régóta használom
-
Core2duo6600
veterán
válasz God Vazzeg #5275 üzenetére
Köszi, már szedem is le
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Sh4rKy
senior tag
válasz [pod]Diablo #5268 üzenetére
na nekem ezek jönnek be
nekem még mindig nincs semmi változás, már jó ideje ilyen...
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
Klemens
őstag
Jelenleg ilyen.
Nem nagy durranás.[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
mg105
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rKy
senior tag
válasz Froclee #5279 üzenetére
köszi, még volna mit alakítani rajta, csak az a helyzet, hogy lusta vagyok nekiállni összehozni ezt-azt.... meg igazából van amit nem tudok megvalósítani samurize-al ahoz meg nekikéne állnom valamilyen programot írni, de a már említett lustaság nagy úr
ja meg a betűtípushoz hozzá akarom már vagy két hónapja adni az ékezetes betűket is, de...
[ Szerkesztve ]
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
Dusee
őstag
Jelenleg ilyen
[L=http://kepfeltoltes.hu/view/090117/dusee_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][IMG]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090117/dusee_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG][/L]
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Nekem ilyen.
https://www.coreinfinity.tech
-
Froclee
őstag
imageshack
Mikor feltöltöd, akkor a thumb-re nyomsz egy jobb gomb-> kép címének másolása.
Prohardveren 'Kép' és beilleszted a thumböt. Ha megvan akkor a teljes méretű képre jobb gomb -> kép címének másolása.
Prohardveren kijelölöd az egész thumb kódot, majd 'Link' és beilleszted a teljes kép linkjét.Én puszta logikával rájöttem.
-
Apollyon
Korrektor
Hosszú idő után
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
flash-
veterán
kérlek légyszi segitsetek!
windows xp sp3 hu változatom van és szeretnék rá Vista témát(tálca,ikonok,minden)csak nem a feketét,hanem olyat ami bordó,zöld,stb,szóval sok szép színben csak ne feketében.
Ki az aki tudna nekem segiteni ebben?
a crystalxp.net en találtam olyat hogy vista shell style és volt zöld,bordó de nem müködik.bemásoltam oda a shellstyle.dll-t ahova irta és nem változott semmi.akkor keresgettem másutt,találtam oylat hogy valami theme patchert kell feltenni és akkor lehet ilyeneket rakosgatni.na jovan,csak ez a theme patcher nem rakódik fel mert az uxtheme.dll el ugat valamit.
jóvan gondoltam utánanézek.azt találtam hogy le kell az uxtheme.dll-t cserélni.
nade hogy??
megtaláltam törölni nem lehet.
próbáltam csökkentett módban,akkor is azt irja hogy hozzáférés letiltva.ellenőrizze hogy nincs e haszálatban,stb...
nyomtam alt+ctrl+delt de nincs használatban.megnéztem hogy rejtett e?nem rejtett.
akkor meg mi a rákot csináljak?hogy cseréljem ki?
vagy van más megoldás arra hogy legyen bordó,zöld,stb..vista témám xp-n?kérem segítsetek!
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Ennél egyszerűbb lenne ha inkább feltolnád a Vistát azt kész.
Az uxtheme.dll-t ne csesztesd, mert rendszerfile és ha valamit elrontasz akkor szétomlik az egész és rakhatod újra az XP-t.Amúgy meg van már SP3-ra patch ezen a linken.
Miután patcheltél, erről a helyről tudsz témákat szedni, van sok Vistás is.
Az ikonokat inkább ilyen telepítős csomagokkal tudod hekkelni, sztem marhára nem éri meg az egész mert egyszer úgyis megunod, és belassítja a rendszert elég keményen. Legalábbis amikor én használtam ilyeneket meg egy ismerősöm is, mindketten ezt tapasztaltuk és reinstall lett a vége.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
sNORh
addikt
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
scope2007
addikt
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.