Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
A háttérkép: [link]
-
Play!
tag
Boccs nem töltötte föl a képet [link]
[ Szerkesztve ]
"És a dabasi városi bíróság büféjében igenis finom a fasírt!"
-
Kombat
őstag
válasz okoska. #5511 üzenetére
Flyakite OSX!
Sok mindent megváltoztat: egér kurzor, hangok, képernyővédő, háttérkép, bejelentkező képernyő, ikonok, stb...Viszont fontos, hogy friss OP rendszerre ajánlott telepíteni, mert gond lehet, amikor megváltoztatja a rendszerfájlokat!!!
Ez nem szakmai topik, itt belefér ez a kis off szerintem!
-
DonMedve
addikt
válasz Vistaboy #5513 üzenetére
Vistaboy!
Az a gagdet melyik ami van ott oldalt?Amin az nvidia logo van!Belinkelnéd?Előre is köszi!
Vagy ahogy nézem az direkte csak a karihoz van!Segíttenél?THX[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
C@rbon
senior tag
Hali!
Megtudná valaki mondani, hogy XP-re hogyan lehet varázsolni jobb oldalra olyan elemeket, mint amik a Vistánál vannak. Pl. óra, naptár. Pontosan olyan kellene, hogy óra, naptár és egy kis ablak, amiben képeket váltogat. Nem nekem kell ez csak egy ismerősöm vistáról visszaváltott Xp-re de ezek tetszettek neki és szeretne ilyet Xp-re is.
Új téma kell hozzá?
Tudna valaki linkelni egyet és elmondani, hogy mit kell vele utána csinálni?
Köszi szépen!ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
@rglaaf
veterán
-
Vistaboy
veterán
válasz DonMedve #5518 üzenetére
Az a RivaTuner gadgetje, leszeheted a Guru3D-ről. Elméletileg bármelyik NV kártyához jó. Csak kell hozzá a RivaTuner-t is telepíteni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
C@rbon
senior tag
válasz @rglaaf #5521 üzenetére
Köszi!
Felraktam a témát és a sidebart, de nem tudok a sidebar-ba elemeket tenni.
Rákattintok a kis + jelre és beadja a gadget-eket az órákat de nem tudok velük csinálni semmit sem.
Ezt, hogy lehetne megoldani?
Köszi!ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
Dave™
nagyúr
A párhuzam a track és a háttér között pusztán a szerencsés véletlen műve
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Richter36
őstag
-
C@rbon
senior tag
Hali!
Google sidebar-on van olyan, hogy jegyzetek. De ez csak olyan, hogy ha rákattintok akkor kijön egy ablak és oda lehet irkálni. Nincs olyan megoldás, hogy az oldalsávon látom a jegyzetet és nem kell kattintani semmi? Eléggé szőrszál hasogatás, de így lehet elfelejteni a fontos dolgokat
Köszi!ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
JetiRulez
őstag
Egyszerű. Amilyennek kell lennie. [link]
Már csak a 98-as ikonokat kell valahonnan letöltenem. Retro 4ever![ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Kelvin
őstag
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
stvnppp
senior tag
Vista esetében az Everest beállításaiban van olyan csoport, hogy 'vista oldalsáv', ott kell engedélyezni, meg beállítani milyen adatokat írjon ki... Ha engedélyezted, akkor a telepített minialkalmazások között megjelenik egy Everest-es alk. is, azt beteszed az oldalsávba, és voálá... ;)
-
bluepulse
csendes tag
Hay!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest