Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sh4rKy
senior tag
én szeretem a WMP-t, tökéletesen elégedett vagyok vele, bár mondjuk most nézegetem a foobart, hátha valami csodát művel...
de wmp számomra elég gyors, könnyen átlátható, csak kár, hogy alapvetően annyira nem szép a 11-es... bár általában a tálcán van "minibe"... ott meg tök mindegy hogy hogyan néz ki...ez a klipfolio nem rossz, de ahelyett nekem jó a samurize, csak kár, hogy az időjárást az én városomban még mindig csak a beépített vista időjárás előrejelző tudja, és samuban nem tudtam megcsinálni még (bár nem is nagyon próbálkoztam)
mod:
mindjárt utána nézek, hogy van e wmp12 vistára[ Szerkesztve ]
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
-
blaces
tag
Gondoltam beszálok egy Feltuningolt XP-vel
[ Szerkesztve ]
-
C@rbon
senior tag
Hali!
Felraktam régebben egy témát. Vista Antracite volt a neve.
Aztán amikor újraraktam az XP-t és frissítettem SP3-ra és újra fel akartam rakni a témát nem váltott át mindent. A bejelentkező ablak, az ikonok és a kurzor jó viszont a tálca és az ablakok klasszikus Windows kinézetűek, nem is sima XP. Mi lehet a gond?
Köszi!
Üdv!ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
Dusee
őstag
Dusee's Desktop
nem nagy cucc, de legalább rendezett -
Tv
senior tag
Jelenleg ilyen : [link] Ezelőtt sosem használtam semmi módosítást, mindig a sima xp felülete volt. Lehet hogy ezt sem bírom majd sokáig.
-
Froclee
őstag
-
7
addikt
-
hemaka
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Átalakítám a Windows most ilyen:
-
Laraxior
titán
Igen..ez XP..volt eredetileg
Használt szoftver: Vista Transformation pack Akit érdekel jelezze priviben. Hangoktól kezdve kurzorig,mindent beállít. A bootscreen az egyelőre XP
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Dusee
őstag
válasz Laraxior #5079 üzenetére
Hát nekem csak negatív tapasztalatom van azzal a Vista Transformation Pack-kal!
Még régebben (2007 hajnalán) feltettem, mivel teljesen Vista lázban voltam, és ez majd milyen gizda lesz...Aztán tönkre vágta a gépet, mikor leakartam szedni róla! [a Windowsból nem lehetett témát betölteni, folyton explorer.exe leállt, meg vmi rundll32.dll (már nem emlékszem mi volt az), és egyéb nyalánkságok ]
De HANGSÚLYOZOM, ez 2007, sőt 2006-ban volt, akkor a 8.0-ás volt a legújabb, azóta gondolom fejlődött sokat (még Én is láttam belőle 9.0-ás verziót)
Ilyen "Visztásító" pakk alternatíva a Vista Inspirat Ultimate Free v2.1
Szvsz szép!
Bár nem annyira alapos, mint a VTP, de jól néz ki![ Szerkesztve ]
-
kingi
tag
válasz Nyugdíjas #5083 üzenetére
hát akár tehetném nem is gondolnád hány helyen van meg, és e-mailen kérik, sőt még egy autóvásárlásnál még mindig a SZEMÉLYI számodat is kérik, nem csak az személyi igazolványét, ami személyiségi jogokat sért.. no, és e-mail-en pl. No, és mint tudjuk ami e-milen, vagy elektronikusan létezik, az nagyon sokak számára "létezhet"... és nagyon sokáig. De nem dramatizálok, de a product ID-vel önmagában semmit sem lehet kezdeni, ahogy egy személyi igazolványszámmal sem... szerintem
győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)
-
zed01
őstag
Mit gondoltok, ez milyen operációs rendszer?
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
DonMedve
addikt
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Rudimax
csendes tag
My best Desktop
Xp-> Vista Transformation Pack 7.0+9.0 ehhez Windowsblinds ugye
Aston Desktop
Yahoo Widget
MSN 8.5 Skin
Winamp SkinNagyon szép háttérképek nagy felbontásban:
http://interfacelift.com/wallpaper/
Winamphoz pro skinek
http://cpro.skinconsortium.com/