Új hozzászólás Aktív témák

  • Azie

    őstag

    válasz moma #7608 üzenetére

    Clinique nem olcsó és nem ciki, sokan szeretik, nem tolakodó.

    Relatíve olcsó és fantasztikus: ízlés kérdése. :) -ez mind 10k alatti, de inkább a 7-8k /100ml kategória
    Relatíve olcsó: 100ml 10k huf alatt
    Fantasztikus: szeretem magamra fújni és legalább 2 órán át (jobb esetben 4+, de van olyan relatíve olcsó fantasztikusom is, ami 24+) tart és érzem legalább 10-15cm távolságból is.

    Az sem mindegy milyen alkalomra, mindigfújósra, irodába, pinamágnesnek akarod-e, vagy magadnak jó közérzethez, hangulathoz - és az évszak sem mindegy.

    A DM/Rossmann "olcsóparfümök" általában 30p-ig ha bírják (az én bőrömön) és eléggé statikusak (ami néha előny tud lenni).

    De nem akarok illatokat az orrodba adni. :) Amit érdemes: eldöntöd mit szeretnél, fragrantica/kremmania/basenotes-ról, esetleg youtuberól összeírod ami szimpatikus és minden nap hazafelé bemész müllerdaglasz (marionaud NEM!, onnan kinéznek!) és 5-10-et csíkozol, és abból 2 leginkább tetszőt felfújod 1, max 2 spricc csuklóra/kézfejre. És professzionálisnak látszol közben, hogy ne basztassanak. :)

    Béke úton jártam, van valami melinda és zoli parfüméria, kirakatból benézve egész nagynak tűnik a bolt a zugkínaiakhoz képest, tud róluk valaki valamit? (siettem hogy elérjek egy másik boltot nyitva)

    [ Szerkesztve ]

    "Believe in the ideal, not the idol." - Serra

Új hozzászólás Aktív témák