Új hozzászólás Aktív témák

  • tonermagus

    aktív tag

    Nálam a Futárpláza teljesen elásta magát.

    Többnyire a Notino-ról rendelek, de néha rendeltem tőlük is, mert armani teszterek nincsenek a Notino-n.

    Most is úgy tettem, 3 db parfümöt rendeltem, közöttük egy Armani Aqua di Gio 100ml-es teszter. Ennek sérült volt a szórófeje. Erről tettem is fel képet itt a fórumon.
    A hibát szépen meg is írtam nekik, fotót is csatolva.

    Erre úgy nekem estek a válaszlevelükben hogy csak pislogtam... A releváns részt szépen ide is másolom:

    Köszönjük levelét!Minden tesztert kibontunk és leellenőrzünk feladás előtt, hogy rendben van-e.Ha az Acqua di Gio a képen látható módon nézett volna ki azt nem adtuk volna fel így (a termék feladáskori állapotát videofelvétellel is alá tudjuk támasztani).Valamint a termékből nagyon sok hiányzik, az Acqua di Gio teszter üvege szinte tele van töltve.
    Fent leírtak alapján a parfüm nem az amit feladtunk, azt visszavenni nem tudjuk.

    Na ezen én felkaptam a vizet, és válaszlevélben kikértem magamnak hogy hazugnak állítsanak, és hogy ne nézzenek hülyének. Eleve elképzelhetetlen hogy ők minden rendelést kicsomagoljanak, és átnézzenek. Egyrészt kapacitásuk nem lenne rá, másrészt én gyári csomagolású dobozokat kaptam. Írtam is nekik, hogy ellenőrizték hiszen fóliások voltak. Kivéve egy CK One, de az most nem releváns. Illetve akkor már kértem hogy mutassák be a videót, mert kíváncsi vagyok rá. Persze mindenki tudja hogy ilyen videó nem létezik, de kíváncsi voltam rá...

    Erre jött ez a válasz:

    2 darab tesztert és egy fóliával nem rendelkező dobozos terméket rendelt, ezeket a zárt csomagolás megbontása nélkül is tudjuk ellenőrizni.
    A videofelvételt a hatályos szerződés értelmében nem áll módunkban Önnek kiadni.

    Tehát még mindig én vagyok a szar szemét.... Persze lenne videó ami alátámasztaná az állításaikat, de azt nem oszthatják meg, így továbbra is csak a saját bemondásuk szerint vagyok csaló, mert bizonyítani még semmivel nem tudták.

    Nem is értem hogy bánhatnak így az ügyféllel.


    Szerk.: a "nagyon sok hiányzik belőle" -re válaszolva: kb. 4 fújás :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák