Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pohár
félisten
-
Jhonny06
veterán
válasz kk831228 #17063 üzenetére
Kicsit gourmand (kakaó), nagyon száraz és balzsamos (sötét) az egész. Nekem ez most gyorsan a #1 parfümöm lett. De úgy az egész Slumberhouse zseniális, számomra mindenkit aláznak jelenleg. 20.-án jönnek újra a régi illatok, amik most nem elérhetőek, csak sajnos közben árat is emeltek (160-ról 220 dollárra), de muszáj venni párat.
-
Arcképgyáros
Srácok!
10k alatt tudtok (legalább) 100 ml-es női parfümöket ajánlani?
-
mufi
senior tag
Senteurs d'ailleurs.
Mas: kedves forumtarsak, egy kicsit osszecsaptak a hullamok a fejem folott...😔 Megkaptam az utasokat, de egy kb ket hetig nem tudok ezzel a temaval foglalkozni. Jol vagyok es majd jo lesz minden. Koszonom mindenki turelmet es megerteset.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
Mercutio_
félisten
Szakik, a Guerlain Vetiver és a tester üvege között új revízió miatt van eltérés, vagy tartalmilag azonos csak így különböztetik meg őket?
Vagy esetleg még a régi üveg fotóját rakták be, de valójában az újat küldenék?
Ha beltartalomban van eltérés, akkor a régi-e a jobbabb?
Bónuszkérdés: A Vetiver EDT és Vetiver Extreme EDT között (itt is más a tester változat üvege) mi a difi, és melyik a jobb, ha jobb egyáltalán?
A 200ml-est mennyire macerás splittelni?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zoszt
tag
válasz Mercutio_ #17067 üzenetére
Nem rendelgettem sorban végig az összes webáruháztól, de ez nem a teszter megkülönböztetése. Tapasztalatom szerint az új üveget küldik akkor is, ha a tesztert választod (kupak nélkül, fehér dobozban). Extreme-nél ugyanez a helyzet.
Ennyi parfümnél még ha szándékukban áll akkor is nehéz "naprakészen" tartani a kínálatot, de tapasztalatom szerint nem is nagyon izgatja a őket a téma, tisztelet a kivételnek.
A régi mindig jobb, ha nem romlott meg. Legalábbis ezt képzelem, úgy, hogy a régi üvegest nem ismerem.
Guerlain Vetiver Extreme szerintem a nevével ellentétben egy szép, modernebb, kerekebb (kevésbé szúrós, nem kis tüskeként érződik ki a sokféle illatjegy), zöldebb parfüm, amihez füstölő illatjegy plusz mélységet, melegséget ad. Egyik jobb, mint a másik. Kinek melyik.
200 ml-esnek is ugyanaz a szórófeje, mint a 100 ml-esé, kifújássegítő passzol rá.[ Szerkesztve ]
"Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
Jhonny06
veterán
válasz Mercutio_ #17067 üzenetére
Szinte biztos, hogy az újat küldik. A korábbi verzió már régóta nem kapható sehol, ha csak nem valami ezer éves beragadt készlet van valahol, de nem hiszem. Általában csak nem cserélik le a képet vagy azt teszik be, amit random találnak neten. Jártam már így. Fragrantica kommentek szerint elég nagy a különbség a régi és új verzió között.
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Elég régen jártam utoljára errefelé... Remélem, mindnyájan jól vagytok, és mindenki bővítette a parfüm "készleteit" az elmúlt ~1,5 évben!
Segítsetek nekem, kérlek!
Életem első dezodora a DENIM Musk volt, még hatodikos, vagy hetedikes koromban. A mai napig kedvelem, és használom.
Az a helyzet, hogy világ életemben kedveltem az ilyen jellegű, manapság egyébként kevésbé népszerű, maszkulin, nem ritkán "öregesnek" hívott illatokat. Egészen fiatalon is fújtam ilyeneket magamra, és nekem jól áll ez az illatvilág.
Keresek most tehát egy igazi "zöld"; fás, füves, aromás karakterű illatot a gyűjteményembe.
Ami tetszik:
- Van Cleef & Arpels - TSAR
--> Illatmintában teszteltem többször is, és kifejezetten megkedveltem. (Sajnos sehol nem lehet kapni!)
- Guerlain - Vetiver
--> Ebből is rendeltem illatmintát, többször is teszteltem a bőrömön, és nagyon megkedveltem. Nem tolakodó módon, hol a vetiver, hol a szegfűszeg, egymást váltva dominál rajtam, és ez végig, órákon keresztül tart.
Ami taszít:
- DIOR - Fahrenheit (Tudom, hogy régi klasszikus, különleges, és nem hasonlít másra, de kifejezetten irtózom az illatától)
- Aldehid és benzoin
Amilyen legyen:
- A fentiek alapján talán jól behatárolható, és itt közületek sokan nagyon értenek a parfümökhöz, sok félét ismertek.
- A lényeg, hogy ilyen vetiverfüves, mohás, friss, fűszerekkel, szantálfával, kamillával és bergamottal esetleg megtámogatott, esetleg bőrös (de ez semmiképpen ne legyen benne domináns) jegyeket is tartalmazó illatot szeretnék.
Amilyen NE legyen:
- Fenyő légfrissítőre, és szintetikus citronellás rovarirtóra hasonlító jegyek
Hálásan köszönök minden hasznos ötletet!
Üdv: Piftuka"Aquila non captat muscas."
-
mufi
senior tag
válasz r3dsnake #17068 üzenetére
Hali, az volt a kedvencem, the tragedy of lord george. Majdnem vettem belole aztan kaptam mintat. Nagyon oreg uras, Lordos illat, ehhez en fiatal vagyok de amugy q jo. Kepzeld el, hogy Angliaban egy esos nap el kell menned egy varos helyi birojahoz, elkuldet erted egy lovashintot, megerkezel, borigazol mig beersz a kastelyaba, ahol huvos van, majd szol a szolga, hogy bemehetsz a szobaba, ott pedig a kandallo elott egy Abraham Lincoln kinezetu alak, valami itallal a kezeben ul a borfoteljeben, korulotte konyvek a polcon, kitomott medvefejek, s megkinal egy pipa dohannyal...ez egy ilyen illat es mondjuk eleg tartos is.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
tibbike01
őstag
Tudtátok, hogy az Ázsia Center előtt lévő nagy kínai plázában van egy parfümös, akinél vannak Montale, Mancera, Amouage, PdM, Tom Ford parfümök?
Ma voltam ott, egy kis butácska lány az eladó. Montale 13500-100ml.
Mancera 17ezer-125ml
Interlude 42ezer
Pdm 37ezer, de szerintem ez a kis méret.Rendesen gyári csomagolásban mindegyik.
Ha pénzzel a zsebedben mész lehet alkudni is valamelyest. Layton, Cedrat Boise nem volt, amit pont kerestem volna. Viszont volt herod, black aoud.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Jhonny06 #17075 üzenetére
Nem, ez nem az. Ez nem az Ázsia Center épületében van, hanem kb 150méterre tőle egy kisebb kínai áruházban (kis pláza szerűség).
A Vera Parfüméria amúgy nem nagy szám, semmi extra, vannak töle jobb, eldugodtabb kis parfümösök, ahol alkudni is lehet és vannak kincsek is, mint pl. Dunhill Icon teszter 10e, Lalique EN Extreme 12e volt egy kis utcában.
Kb 30-35 parfümös van az teljes Ázsia Centerben, ebből csak 1 a Vera P.
Ki lehet hozni jó árakat csak egy napot rá kell szánni
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz tibbike01 #17076 üzenetére
Sorry, túl gyorsan reagáltam.
Ebben az üzletben amúgy rendesen ki vannak rakva a cuccok polcokra? A Kriszti&Zoli-ban az nem tetszett, hogy minden a pult mögött van, ráadásul teljesen láthatatlanul, így egyenként kell mindennek végigkérdezgetni az árát, meg hogy egyáltalán van-e.
-
El Gringo
senior tag
válasz mortison #17084 üzenetére
az tök más kerületben van. Az Asia Center előtt van egy China Mart, régen ott valami fürdőszobás outlet vagy mi volt, gondolom az.
[ Szerkesztve ]
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
tibbike01
őstag
válasz Jhonny06 #17087 üzenetére
Igazából az összes Ázsia Centerben lévő parfümös üzlet jó, végig kell menni rajtuk, elmondani azt a 2-3 parfümöt, amit keresel és a legolcsóbb helyen megvenni. Sok helyen van teszter, sok helyen lehet alkudni, kipróbálni...stb. A forrás az ugyanaz, mindenki egy helyről kapja az árut csak az árakkal játszanak egy kicsit.
Lehet találni mást is jó áron, mint pl. Sensodyne szájvíz 650ft, 10db OralB fogkefe fej 5ezer, Pringles chisps 470ftAmúgy árukeresőn is van egy halom Montale parfüm 20k alatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
válasz Piftuka #17095 üzenetére
Creed - Green Irish Tweed? eléggé ződ (ha kíváncsi vagy rá, vagy egy 5ml-s decantom, úgy 4.5ml lehet még benne, nekem annyira nem jött be)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bbdzyx
senior tag
Tauer-től mit érdemes még próbálni? LDDM megvolt, tetszett.
Vetiver Dance-t szagolta valaki?
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
kk831228
addikt
válasz bbdzyx #17097 üzenetére
Az sem rossz... Incense Extreme, Lonestar Memories, Les Annes, de sajnos az limitált volt, minta van belőle... Amúgy nekem is kellene minta h a gondolod... ;)
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile (ARPG)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Two Trees Sapphire Plus 3D nyomtató
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Három db SONOFF Zigbee okos relé/kapcsoló eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest