Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    válasz Mercutio_ #15133 üzenetére

    Igen, ez így van. De ha fel kellene utaznom BP-re, tömegközlekedni vagy taxizni, egy egész napot rászánva, az is benne lenne olyan 25-30k-ban. Plusz persze amiket a mintákért fizetnék a boltokban. Szóval, így azért ennyivel olcsóbb, és bőven van időm próbálgatni őket. Nekem amúgy is mindenképpen ki kell próbálni a bőrömön is, nem csak papíron. Részint, mert érzékeny a bőröm, volt olyan (Habit Rouge) amitől ekcéma szerű gyulladás keletkezett rajtam, másrészről meg amúgy is fura a bőrkémiám valahogy. Vannak olyan illatok, amiket mások szidtak, hogy hamar elillannak róluk, rajtam meg legalább 2*annyi időt kibírnak. De ez igaz fordítva is. Ezért is rendeltem a Montale-tól is több mintát, mert nem tudom, melyik mennyi ideig tart rajtam. De általában sajnos kevesebb ideig, mint az átlag.
    Szóval, most lemegy ez a mintázási hullám, aztán majd nyár előtt jön egy következő, mikor egy friss illatot fogok keresni. :D

    Amúgy azt kicsit bánom, hogy itt a PH!-n nem kerestem rá előbb, hogy van e parfümös topik... Eddig a Fragrantica volt a mérvadó, de ott sajnos sok esetben látom, hogy mindenről írnak mindent, teljesen vegyesen. Itt meg más témákban is jó a közösség, remélem (úgy tűnik) itt is. ;)

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák