Új hozzászólás Aktív témák

  • Azie

    őstag

    válasz Krisz1000 #13560 üzenetére

    ez is egy vélemény. szerintem te nem ugyanazt a dzseremit dícséred, akit mi szidunk, vagy nagyon más a hiteles szó jelentése a szótáradban. gondolom az utóbbi a tényadat.

    vagy színtiszta trollkodás / szarkazmus az egész kommented, ezesetben :R :R :R

    bővebben, mert vicces volt amiket írtál, cserébe írok pár számodra vicces tényt:

    1. azért támajdák, mert egy fogalmatlan, megdizájnolt mű karakter (dancsó, nessaj?)
    2. tehát ha nekem tetszik egy toyota MR2 (a régi, bukólámpás), akkor fasz vagyok, mert a csajoknak bmw kell - ööö segítek, van élet a punicért való kaparáson túl...
    3. nem kell megmagyarázni, élvezni kell az illatot - de mondok jobbat, nyilván más női ízlésünk is, akikhez én vonzódok, azoknak el lehet magyarázni és meg is értik
    4. az adg és az adg flankerek nem egy illat. bónusz, nem a 20 évessége a baj az adg-vel, mert ami jó, az mindig jó (ebben egyetértek jeremyvel, csak ő bullshit meg divatból mondja - vajon miért nem hord régi nagy neveket?), hanem az, hogy akkor mindenki ezt hordta, ezt vette ajándékba, 18 éves kortól 60ig, a gyári munkástól az ügyvédig. ÉS ma kiemelkedő a sok édes szar bulizós közül, persze - azoknak, akik 20 éve nem adg-felhőben éltek. Nem nem a legzseniálisabb. De a legtöbb embernek kellemes.
    5. IMet tudsz szagolni bárhol. Nem változott a karaktere, csak gyengébb lett.
    6. Töredék áron? o.O Hasonló funkció? mire gondolsz, egyparfümös pistiként fújhatod ész nélkül? Erre szerintem bármelyik jobb zara is alkalmas. Szavázs nagyon sok férfinak szintetikus és fejfájást okoz, rendszeres hordással pedig agyfaszt - lehet csak magamból indulok ki?
    7. a batch szó fogalmának fuss neki újra, meg a splitnek. Meg annak, hogy piaci környezetben mit tennél egy rossz évjárattal, amit egyben nem vesz meg senki, csak áll benne a pénzed - és tudod, hogy aki mintát rendel, az jó eséllyel nem fog vásárolni ugyanabból a 60k+ termékből úgysem, csak a hype miatt veszi a mintát (mert aki nem, az nem tőled vásárol).

    Remélem segítettem ;)

    dzseremi: hol van már a top 2-3as individuEEEEL

    [ Szerkesztve ]

    "Believe in the ideal, not the idol." - Serra

Új hozzászólás Aktív témák