Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krisz1000

    tag

    válasz slick-adam #13545 üzenetére

    jaj de Ti most itt húzzátok a Jeremy-t, ne már :D legnagyobb ember.
    én már az elejétől követem, nem véletlen h YT-on is mindenki támadta.

    pontosan annak a rossz hozzáállásnak ment neki, ahogy a legtöbb pasi értékeli a parfümöket, gourmand, mint a szivarokat stb. kit érdekel, hogy nekünk tetszik a cucc, ha a puncik büdösnek találják. nekem is több dologban formálta az ízlésem.

    hiába tartom zseniális illatnak a hermes terrát meg terra fraiche-t, ha a nők szerint olyan szaga van mint a büdös narancsnak meg öregembernek - retardáltak, de mit tudsz csinálni, megmagyarázod egy nőnek logikusan, h ez egy kurva jó illat? nem fog menni.

    illetve örökre hálás vagyok neki, hogy visszahozta az ADG-t oda, ahová való, a csúcsra. emlékszem 15-ben mikor megvettem az essenzát (100% elégedettség) könnyes emlékek közepette, többen húztak miatta. Pfff mi eeezz, ez egy 20 éves parfüm, stb stb. Miközben az egyik legzseniálisabb illat amit valaha kreáltak.

    az issey odessey nem tudom hol tudnék rászagolni. ellenben én még az eredetiről beszéltem, amit anno kaptam 90es évek második felében.

    aventus kontra sauvage... szerintem nem ezt mondta, hanem azt hogy hasonló funkciót tud betölteni töredék áron.

    aventus-szal pont ezért kérdeztem nemrég, h mi ez a notino-s teszter, mert nem vagyok elájulva tőle. 2 hete szagolgatom fujok is picit gyorsan. szóval minőségi, de nekem túl erős a füstös része és túl gyenge a gyümölcs. túl nehéznek érezném kánikulában. persze lehet a gyümölcs akkor távozott, amikor a notinónál kiadagolták :DD :Y

Új hozzászólás Aktív témák