Új hozzászólás Aktív témák

  • Paddington

    csendes tag

    Ganache Parfums

    Lemon Eclair: képviselőfánk. Végig a kisütött égetett tészta-jelleg a domináns, a citrom másodhegedűs és csak nagyon közelről érzékelhető. Leszáradásának vége felé Yves Rocher vaníliás testápoló farnesollal. Beast mode. A ’make statement’ fogalom tökéletesen körülírja, hogy mit generál.

    Chocolate Ganache: étcsokoládé fagylalt. Leszáradásának vége felé bőr-feketebors-ámbra. A Davidoff Leather Blend középszakaszában hasonló.

    Cheat Day: eper shake, amit diós-csonthéjas magvas jegyek váltanak fel. Az eper viszonylag műanyag, utóbbi viszont kifejezetten természetesnek hat. Leszáradásának vége felé erős dohány akkord.

    Vanilla Custard: sokkal inkább tonka – mintsem vanília – csekély virágos felütéssel. Leszáradásában tömjén-fahéj-szerecsendió. Amikor a Bentley for Men Intense eljut a végstádiumba, akkor ilyen.

    Lush Life: tejcsokoládé és meggy, minimális virágos felhanggal. Leszáradáskor vanília túlsúlyba kerül.

    Ice Cream Shoppe: a Cheat Day lehalkított, édesebb variánsa. Az eper itt sokkal kevésbé plasztik és dohány sincs a végén.

    Sweet Treats: vaníliapudinggal töltött fánk, késhegynyi fahéjjal. Leszáradáskor a szalagos fánk mellé egy vattacukor is csatlakozik.

    Parfümként a Vanilla Custard, Lush Life és Ice Cream Shoppe működik. A többi végletekig gourmand, alkalmi –és komfortillat.

    Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó

Új hozzászólás Aktív témák