Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz PpenoO #82507 üzenetére

    Arra azért készüljetek, hogy kocsival "elvileg" nem lehet bemenni. Kivéve, ha foglaltál helyet. Vagy akkor sem. Vagy ha esik az eső mert tönkre megy az "út". De néha azért akkor is lehet. Vagy mégsem ;]
    A parkolóba se nagyon álljatok meg, mert sokan jönnek kajálni.
    A tó meg akkor nyit amikor kb odaér valaki, ez bármi lehet, vagy bárminek az ellentetje is egy órán belül :DDD
    Néha kötelező a bölcső. Néha csak a matrac. De amit hozol az nem feltételenül jó (normális, vastag matrac), de adnak (egy lelakott agyonnyomott 2 mm vékonyat (az jó). Néha szakállas, néha szakáll nélküli horog kell. Néha lehet maggal etetni, máskor csak bojlival. Tudja a fene, nem tudtam már követni.

    A számozott helyek amik foglalósak (faházakkal szemben) elég hosszan vannak, gyalog bemenni elég jó kis túra főleg a kiskocsikkal, amik valószínűleg még a 70es évekből maradtak ott.
    A számozott helyek után van egy elég hosszú placc, ott szerintem egy fórumpeca elférne amúgy. De az sem tiszta, hogy egy idő után vannak mindenféle fára szögelt feliratok, hogy ott már nem lheet horgászni, de kiépített stégek vannak és én többször láttam ott is horgászni embereket, szóval ezt már végképp nem tudom.

    Ősszel ponty alig jött, viszont kb. bárhova fellépítesz egy etetést és kis csalit teszel fel akkor azonnal felveszi valami keszeg.

    [ Szerkesztve ]

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák