Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz vendingo #77836 üzenetére

    Sajnos a Rába az döglött, én sem igazán találom a helyem. A bányatavi peca nem vonzz, a vadvíz meg halott...Bár most osztották a pecás FB csoportokban hogy megtelepítették a Rábát, Rábcát, Csatornát pontyokkal.
    De szerintem az a párszáz kiló háromnyaras ponty eltűnik ekkora vizekben.....
    A Dunára készülök, egyik ismerős ígérte hogy mutat helyeket, ha tetszik szeretnék oda lemenni párszor, ha gondolod elmehetünk, de nekem is új még az a terep.Röjtöki tavat nem ismerem, de jártam ott "hivatalból" ;] , tudom hol van.
    Sajnos most nyáron a melóhelyen a tervezett óraszám is bőven 200 fölött van havonta, ehhez hozzájönnek a helyettesítések miatti órák, szóval holnap zsinórban a harmadik 24-es műszakot kezdem, hogy csak a fél nap szabad van lelépéskor, akkor meg az embernek nem sok kedve van kimenni. De legalább nekem kifizetik, asszony 7 napból ötöt 12 órázik, alapbérért, majd kifizetik, vagy inkább később lecsúsztathatja alapon.
    Szóval a Dunát próbálom felfedezni most, az Ásványráró körüli szakaszt, az van legközelebb. Ha tetszik, lemegyek párszor amíg olcsó az üzemanyag. Majd meglátom. :)

    Steady74 : Biztos kommenteltél valami nem tetszőt. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák