Új hozzászólás Aktív témák

  • smokiii1

    aktív tag

    A mai nap eredményei:
    Egy 8 kg körüli ponty bojlival és kb 20-25 kárász/kárász méretű kisponty vegyesen match bottal. Plusz faterom mellettem spiccbottal fogott kb 40-50 kárászt.
    Annyira nem egetverően nagy eredmény, de még mindig jobb mint amire számítottam. Ugyanis eredetileg csütörtökre terveztem a pecát, (ami már sose tudjuk meg hogy jobb lett volna-e, de sajnos ilyen-olyan teendők miatt vasárnap lett belőle) szombat reggel 9től vasárnap reggel 9ig ugyanis verseny volt. (Szóval valószínűleg jobb lett volna csütörtökön).
    Azt sajnálom, hogy még mindig nem tudtam célirányosan pontyot fogni match bottal. Bár lehet jobb lenne inkább látóképen próbálkozni csúszó úszóval. Ott könnyebben felveszik a 2-3 kilós pontyok a kukoricát. Bár egy kapásom volt ami tuti ponty volt, de sajnos már az első három másodpercben elszakította az előkét.
    Illetve volt ma néhány olyan emelös kapás úszóval ami nem lett meg bevágás után. Ez vajon mitől lehetett? 12-es horog volt fent. Nem tudom eldönteni hogy azért nem akadt meg mert túl kicsi vagy mert túl nagy volt a horog?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák