Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Egyszer tavon mellettem pecázott egy srác, tudjátok, láda, rakósbot, minden ami kell egy profi pecásnak. Fárasztottam, amikor elsült a másik bot is....Átszóltam, nem-e segíteni ki. Jó arc volt, jött, elkapta az eurostar botot..egy termetesebb ponty volt rajta.. Megszákoltam az enyémet, mondtam, fejezze csak be amit elkezdett, majd megszákolom neki. Érdeklődve figyelte a Master Class pickert, amint karikába hajolva dolgozott. A végén megkérdezte, hogy látja, ez egy nagyon jó bot, biztos egy vagyonba került.....
    Mondtam neki, 8 db ezresből még talán kaptam is vissza....Azóta sem tudom melyikünk röhögött jobbat.

    Smokiii1: Írj a cégnek, kérdezz rá nincs-e tag a botodhoz: [link] Egy kérdést megér. Amúgy a Telematch botok szállítási hossza majdnem annyi, mint a háromrészesé, mire az ember beállítja a csúszógyűrűket, a három részest is összerakja......
    Találtam egész rövidre csukható Telematch botot, ami elfér a 100cm-es botzsákban, ilyet vettem, amúgy legtöbb 120cm körül van összetolva. :)

    Szerk: Ilyen Telematch botot vettem, egy tízes volt akcióban a télen, DAM Whisler néven, szerintem ugyanez, csak a neve más.

    olasz61 : Felejtsd el azt a merítőt, a ragasztott teleszkópos rész fixálója elenged pár peca után, szákolásnál szétesik.
    Vegyél egy normális nyelet, fejjel. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák