Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    Pár napja már gyűlnek a kenyérfélék maradékai, szépen száradnak, és mivel úgy néz ki holnap lesz az év utolsó kánikulai napja, úgy döntöttem kipróbálom a Dunán a kenyérzsákos úsztatós pecát. Ezzel kapcsolatban lenne egy-két kérdésem. Egy 3-4 órás pecához kb. mennyi kenyér kellhet? Fagyóban akad elfekvőben etető, ezt az átlagosnál kicsit keményebbre gyúrva szintén beletehetem a zsákba? Hol számíthatok kapásra, dobjak közvetlenül a zsák alá, és onnan engedjem, vagy lentebb várhatóak a halak? Sima úsztatós vagy azért valamennyire visszatartható szerkóval érdemesebb készülni? És egy praktikussági kérdés - hogyan érdemes megoldani pl. a csalik szárazon tartását a vízben állva? (Annak idején nem volt ilyen gondom az Ipolyon, belógott egy jó hosszú fatörzs a víz fölé, arra kipakoltam csontit, gilisztát, hát itt ilyenre nem lesz módom.)
    "Röviden és tömören" :DDD ennyi. :B

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák