Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz Zoli bácsi #54751 üzenetére

    Poén valahol, hogy ajánlom a daiwa D carpot milyen jó kis bot , erre mindenki daiwa ninját vesz. :)

    Közben kiderült az is a D carpból kettőféle van d carp uk és d carp phantom II. Nem egyszerű ez az online ajánlás valamilyen cuccra egy fórumon. :) MIndig felmerül valami újabb részletkérdés.

    Kíváncsi leszek mi lesz a véleményetek ezekről a botokról/orsókról. Szerintem ár/értékben nagyon ott vannak ezek a 10 k környéki árral.

    Azt néztem a múltkor black widow botok is 30-40 euróért vannak fenn. Az 30.000 -es bot volt annak idején úgy emlékszem. Aztán mennyi különbség van mondjuk ezek között az alap daiwák között d carp, ninja, black widow nem tudom . Vsz valami hasonló cuccok lehetnek. Nekem a D carpban az tetszett nagyon pont olyan bot amit én szeretek egy pontyos botban. Nagyon jól dolgozik nem egy durung bot és mellette pont annyira gerinces dobásokhoz ami kell. Arra nem tették rá az 50-es keverőgyűrűt mondjuk ez szólhat a ninja mellett, lehet ezért választották ti is ezt . :) Attól még azért a 100+-os távokat vsz a d carppal is simán lehet dobni vsz ha jól van összerakva a cucc. Távdobó versenyre persze nem az lenne az ideális.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák