Új hozzászólás Aktív témák

  • Interceptor

    addikt

    válasz horcsog #54498 üzenetére

    A harcsa valóban neccesebb lett volna, viszont az a busa úgy húzott mint a vonat. A bot végét a csípőmhöz támasztottam, nem bicepszből tartottam mert "meghaltam" volna szerintem a kb 15 perc alatt. Ez egy normális nyéltag hosszúsággal rendelkező bot ami igen jól jött akkor, meg egyébként is szeretem. Elég erősre állítottam már a féket menet közben, de a hal simán húzta :D A fárasztás után megpróbáltam kézzel húzni a zsinóron, de nem tudtam, mert ahhoz túl vékony volt a nanofil. Egyedül azon aggódtam, hogy bírja a 26-os fluorocarbon előke a clinch csomó a kapcsoknál(egy ideig 22-est használtam a 6-os fonotthoz). Nagyon jó ez az intech fluoro előke pergetéshez, talán a legjobb, sosem volt vele problémám. Not a knot kapoccsal rögzítem mindig a fonotthoz az előkét, attól egyáltalán nem félek, hogy ott szakadna.

    Zsinórról jut eszembe, az öbölben sokszor fogok beszakított kb 80-as damilt :D Tegnap is sikerült, ennél viccesebb mikor fogtam egy szereléket 20grammos jig fejjel szerelt kb 8 centis gumihallal. Vannak őrült dolgok ezen a vízen.
    Amúgy vannak csúnya dolgok, kétszer láttam már, hogy csónakból megy a fárasztás és le föl járnak az öbölben, ÓRÁKIG! Egyik az szakadt azt láttam, a másikat meg már nem volt időm megvárni.

    [ Szerkesztve ]

    Nem kell drága gép, csak játékra kell

Új hozzászólás Aktív témák