Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anytime

    őstag

    Sziasztok!

    Van egy szuper kis tó nem túl messzire a lakhelyemtől, ahová a korábbi években rendszeresen jártam és járok horgászni. Szerencsére a lányom is szeret horgászni, így egyre többet tudom vinni magammal.

    Idén szeretnék / szeretnénk ezen a tavon elmélyedni, tapasztalatot szerezni a bolognai botos horgászatban. Tudom - tudom folyóvízi horgászatra lett alapvetően fejlesztve, de én ezen a tavon kezdenék el gyakorolni vele.

    Első körben egy 5-ös bot beszerzésén gondolkodom, jobban mondva döntöttem el. Először ezzel kezdenék el ügyetlenkedni, használni hozzá a 4 méteres merítőt, stb....

    Segítségeteket abban szeretném kérni, ha horgászik valaki ezzel a módszerrel, akkor osszon meg velem némi információt, hogy mely gyártók botjait, botcsaládjait lenne érdemes előnyben részesíteni és miért?

    Én sokat nézegettem már videókat, leírásokat és a Tubertini felé húz a szívem, de hangsúlyozom ez a szívem és a szimpátiám, szívesen venném a véleményeket.

    Azt látom, hogy viszonylag szerény a felhozatal ezekből a bolognai botokból, de lehet, hogy csak én keresgéltem rosszat, rosszul, rossz helyen.

    Merre irányítanátok a vásárlás tekintetében?

    Köszönöm előre is!
    A

Új hozzászólás Aktív témák