Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Tegnap mentünk asszonnyal a városban, és megkérdeztem tőle:
    - Akarsz horgászboltba menni.....?
    - Nem, mondta meglepődve..De miért?
    - Oké, mondtam. Akkor most te kérdezd meg!
    Szóval bementünk a pecabótba, ha már horgászni nem jutok ki....... Találtam egy új szériás Nevis pergető botot, [link], pontosan ennyi az ára itt is. Könnyű, és az a dobósúly, ami még hiányzik. Van egy 1-11g-os UL Catanám, és egy 10-40g-os Cormoran Black Master pergetőbotom. A műcsalik többsége ami van, a 5-15g tartományba esik, az Ul botnak majdnem sok, a másiknak kevés. Szóval egy ilyenen már eddig is gondolkodtam, a Silstar Senzo Spin (240cm, 5-25g)-t nézegettem, múltkor pont valaki itt ajánlotta, de ez a Nevis jobbnak tűnt.
    El is hoztam volna, zsebben volt annyi, egy valami tartott vissza: A spiccgyűrű nem megtámasztott, hanem sima, mint az egyszerű feeder spicceknél...... És mielőtt kérditek, igen, hajolt már el nálam ilyen. Jól gondolom hogy nem kéne megvenni?
    10 ezres árban van valami jó vétel ebben a dobósúly tartományban? Mielőtt kiröhögtök, hogy megfogadtam hogy nem veszek botot, nem lesz több botom. Amik évek óta nem voltak használva, azt menesztem, eddig kezdő kollégának adtam át nagyon baráti áron, de kerül apróhirdetésre is. És csak olyat akarok venni, ami használva is lesz. Na, úgy gondolom ez ilyen lenne. :)

Új hozzászólás Aktív témák