Új hozzászólás Aktív témák

  • dragonfx

    veterán

    Na akkro először a sprohoz, amit ugye megcsináltak 2.5 hónap után 1500é. Írtó kicsit második tagot raktak be kigróan látszik :( , de szép kevlárbetétes látszik, és mivel nem votl jó bele a régi spicc így azt is cserélék ingyébe mega véggyűrűt is,d e sokkal kisebbre :( ..de legalább új, 10cm-mel rövidebb lett a bot :Y ...a második tag rövidsége miatt.Szóvala szervízzel nem vagyok megelégedve, ok, nem kérnek sokat és tényleg jót adnak kia kezükből, de így kérem? :U ... összeségébe a bot nem lett rossz, ugyanugy tudok dobni, fárasztani tán még jobban is mert sokkal ridegebb az a két tag és így B akciósból lett A akciós a bot :DDD ...kérdés a töbi tag meddig bírja. :B

    A DAM orsók továbbra is a legjobbak nálama spor-t eladom alkatrésznek szerintem :O
    Meg kéen cisnálni a régebbi dma fékjét olynara hogyha csutkára kitekerme oylan könnyne menjen mintha szabadonfutó lenne, és akkor megvan a második ''álnyeletős'' orsóm, space már iylen fékű, megprbálom az AT-set is emgcsinálni iylenre szétszedem hátha féket meg lehet bugerálni 2x már sikerült más orsónál, ha nem akkor jövőre jön egy finessa remélem 10 évre. ;)


    Amugy mai peca: irtó napos kánikula, 9ponty 7 átlagos, 3 ami szépnek mondható (2-2.5)
    Fenekes kukoricára semmi nem jött, szokásosan én deélelőtt alig fogtma valamit csak unatkoztam ez nálam már hagyomány, szomszéd adott csontit, azt tettema kuki mellé, egyből több kapásom lett, hoyg anélkül si délután több lett volna passz.A lényeg végre egy klaszs pecanap után vagyok.Votl még csomó kapás, de esetlenek.3 ponyt elment, közülük az utcsó bánatos, mert szerintme 5-6os lehetett mert félkörbe hajlott a spro és meg se moccant lenntről, akkro már tudtam ezt a halat nem bírja az az akadás. :( (nem votl olyna ceffet nagy kapás, mondjuk normál oylan pontyos, de nem ''behúzós'' amia biztos)...szokásos milo anyaggal 2-es kapókkal, de lehet felrkaok máskor 1est is mert 20dekás kárszt is simán megfogok ezzel, az alatti ugysem kell. A ponytok iylen fekete tővesek voltak, irtó jó erőben, olyan pozsár szerűségek, én csak őspontynak nevezem őket.

    Ilyen mikor benn vannaka pálcák:[link]
    Meg itt egy szép ponty a maiak közül [link]


    [Szerkesztve]

    "Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Új hozzászólás Aktív témák