Új hozzászólás Aktív témák

  • Interceptor

    addikt

    válasz gban #35572 üzenetére

    Gratulálok :) Végre én is lejutottam tegnap(kedden) az újpesti öbölbe(1 hónap kihagyás után) pergetni. 2 balin lett az eredmény végül. Este 6 előtt értem le, csak thrill-t vittem meg az új wavet kipróbálni. A kedvenc helyemen épp voltak ketten is, úgyhogy másik részre mentem. Elkezdtem dobálni a wave-el, de ez szinte teljesen a felszínen járt, nem nagyon éreztem rá, úgyhogy hamar váltottam a thrillre. Volt néhány rablás időnként, kb 40 perce dobálhattam már de semmi.
    Jött egy pergető srác, azt mondta arrébb fogott egy kg körüli balint, de más semmi(de miért nem maradt ott ?). Lassabb típusú és kisebb wobblert használt mint én(már nem emlékszem a nevére), meg apró gumihalat mondta még, hogy az beszokott válni balinra is az öbölben kősüllőzés közben, ez utóbbit már halottam mástól is. Elmondtuk egymás tapasztalatait aztán továbbment.
    Dobáltam kb fél 8-ig még de semmi, gondoltam átmegyek a kedvenc helyemre hátha üres már. Szerencsére az volt. Felraktam a silver ghost névre hallgató 7-es thrillt, nekem alkonyat vége fele beszokott jönni ez a szín.
    A víz is kicsit mintha jobban mozgott volna a balinoktól és elült a hülye szél is. 15 perc dobálás és megvolt az első balin kb 25-30dekás volt.
    Rá 20 perc és jött a második. Ez mondjuk vicces volt mert először nem tudtam mit akasztottam, nagy erővel elkezdett húzni, azt hittem egy ideig valami nagyobb 3-4kg-os süllő:D Folyamatosan lefele húzott nem úgy védekezett mint a balin általában húznom kellett a féken ami amúgy sem volt túl puha. Aztán megindult valami akadós rész felé, izomból kellett visszatartani, még így is meghúzta a féket hajlott a bot mint az állat, már félig bent volt a faágak között akkor volt egy olyan para érzésem, hogy nem tudom megállítani. Aztán nagy nehezen sikerült visszafordítani a halat, teljesen biztos voltam benne, hogy valami nagyobb dög lehet. Még küzdött az alján egy ideig, szerintem már legalább egy perce fárasztottam mire feljött a tetejére(persze még rázta magát egy ideig) akkor látom, hogy egy nem túl nagy balin kb 70 deka volt :D A tarkójába akadt a horog.
    Az idei kilós balinjaim messze nem húztak úgy mint ez, elég jó élmény volt. Ennyire visszavesz a halak erejéből ha a szájukba akad a horog? Alaposan megtréfált, de élveztem :D

    [ Szerkesztve ]

    Nem kell drága gép, csak játékra kell

Új hozzászólás Aktív témák