Új hozzászólás Aktív témák

  • dragonfx

    veterán

    válasz #16741888 #3008 üzenetére

    Ja én kigrottam egy órácskára kürlnézni.
    Tudtam nem veszek semmi komolyat, de azért mondom megnézem mivel etetik a népet.
    50kgos harcsát rángatja a fából kifelé a videon...LOLLL...a szokásos clarusso xarok, katus-Tímár porok illataramadája, mega többiek is mind ugyanaz mint tavaly meg tavalyelőtt, még a zsninorók botok, orsók márkája és típusa is csont ua mint tavaly, semmi ujdonság, max. átszínezve más színűre.

    Amit eddog tudtam csk meggyőződtem róla.Shimano botok frankók de irtó ridegek, ez ok a távdobásoknál, de amelyik bot merev az nem fog jól dolgozni fárasztás alatt, ezt tapasztalat.
    A lágyabbakat szeretem, ezért preferáltam eddig a sprokat a shimanoval szemben, de spro legujabbja is ugyanilyen rideg, de örülök nem most kell boto vennem :( ...igaz most már rsokkal olcsóbbak a sic-es botok, én még 13-14é vettem darabját mosmá 8-9 csak de azt mondom megérte.
    Orsókba semmi extra, de nevetségesek az 3e-s orsók 5 csappal, LOLLL milyne minőség lehet már :O De amugy korrekt kínálatból is van.
    A spro dyno force 80as bot még régi akciójú, azt szívesen elfogadtam volna, de minek is mikor csak 2öt tudok hazsnálni és van vagy 8 :DDD ...még szerencse nem vittem lét így nem állt fenn a kísértés.
    Gondoltma valami apró dolgot veszek, csali mellett döntöttem..ez a deep-es pufiból vettem 2 dobozzal kíváncsi vagyok tényleg mennyire igaz hogy nbem puhul fel.
    Ami még nagyon tetszett az a maver spiccbotja hát hihetetlen milyne súlya van azoknak, mint a pihe, egy 6osnak semmi súlya és azzal máér lehet valamit kezdeni, csak ugy egy spiccbotért 50e...mind1 1x tuti veszek mert irtóra tetszik :B

    Amugy picit csalódás volt az idei mert semmi újjat nem mutatott, legalábbis nekem nem, igaz éán minden évben kinn voltam lehet ezért.

    "Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Új hozzászólás Aktív témák