Új hozzászólás Aktív témák

  • #16741888

    törölt tag

    válasz Peat;) #1513 üzenetére

    Én mindenképpen az elsőt venném, nem egész 4ezer forinton nem múlik semmi, elvégre ez egy hosszútávú befektetés, a Proton bot egy kezdő bot, nagyon hamar elérnéd a korlátait és akkor úgyis a fejlesztésen törnéd a fejed, akkor vagy veszel mellé egy komolyabbat és innentől kezdve nem szeretnél vele horgászni:), mert látod hogy van jobb is, és akkor már az az 1 komolyabb inkább 2.:D Ha meg eladod, akkor ha eggyáltalán elviszik, akkor is buksz rajta 2-3ezret, és ugyanott vagy mintha elsőre a komolyabbat vetted volna, én mindenképpen a komolyabbbat venném, inkább spórolnék még rá, hogy mindent meg tudjak hozzá venni. Persze a te döntésed, de hidd el sokkal tartósabb befektetés a Dyno, vagy akár az Agressive. Én csak saját példámból indulok ki, beszállsz a kőrhintába és nincs menekvés.:)

    Én miután kinőttem vater teleszkopos botjait 14évesen vettem az első botomat, Dam matchbot, a Damnak akkoriban a low end botja volt 5000ft körül, első nagyobb halnál tört keresztbe mint a szar, visszavittem elhajtottak hogy biztos én törtem el, nem nagyon tudtam mit tenni. Utána leárazva vettem, 2 Cormoran teleskopos botot, mondván én úgyis fenekezek, jól átbasztak a botokkal, még anno a hervisbe vettem, hazahoztam és megpattant rajtuk a festék:((( 2. pecánál keresztbe tört egy erősebb bedobásnál:(((, faszaaa, a másik még mindíg megvan vater használja, itt megfogadtam hogy ezentúl csak minőséget veszek és nem az árat nézem. 3éve tavasszal ruháztam be egy komplett Spro ''csomagra'' 2 Prion bojlis bot, 1 Shadow X matchbot''+ egy spiccbot. Szerettem a botokat, az első igazán ''komoly'' botjaim voltak, 1 évet horgásztam velük, aztán itt adtam el a Ph!n buktam rajta természetesen, de valami komolyabbra vágytam, és tavaly tavasszal tettem szert 2 Yad 2részes fenekezőbotra, kibaszott jó botok, de kicseszettül bánom, hogy nem 2 feedert vettem helyettük:((, biztos nagyon hálás lettem volna ha valaki rábaszél akkor 2 feederre, mindegy ez a 2 bot volt az első olyan bot, amire azt mondom, fenekezni nem kell jobb, olyan erős hogy hihetetlen, desinges parafanyeles stb. Egyszóval komfortos vele pecázni, és nem is fogom eladni szerintem még sokáig, ha megmarad akkor odaadom vaternak, de ezekre tényleg azt mondom örök darabok, a Prionra nem mondtam volna ezt.
    Aztán tavaly ősszel megvettem a Korumot:B, ezzel a bottal úgy vagyok hogy már most annyira szívemhez nőtt hogy megsiratnám ha történne vele valami, kegyetlen aztakurva bot. Idén tavasszal a kiállításon vettem leárazva egy Milo matchbotot nem rossz nem rossz, demegfogtam eggyet a horgászboltban, és rájöttem hogy van sokkal jobb, ez is ment a levesbe, hála istennek nem buktam rajta semmit, mert sikerült árába elpasszolni.

    Egy szó mint 100, én saját bőrömön tapasztaltam hogy nem jó mentalitás ez a jó lesz nekem ez is, mert úgyis addíg fog motoszkálni a kisördög hogy meg fogod venni a jobbat is, ez tuti.:) Én jó hülyén csináltam, az egész ''horgászkarrieremet'' mert ráfizettem egy csomót a spórolásra.
    Az meg szerintem teljesen abszurd hogy azért akarsz venni gyengébb cuccot hogy maradjon pénz zsinórra meg egyéb cuccra, az egyéb cucc fogyóeszköz, a bot meg tartósan sokáig veled lesz, nem szabad rajta spórolni, szerintem Dyno alá ne add.

    Bocs a hosszú hszért.:)

Új hozzászólás Aktív témák