Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    Jó volt nézni a Fradit, szombaton is, meg ma is.
    Nagyon nagy kár a Metz elleni idegenbeli meccsért, meg a németek ellen sem kellett volna full kretént nyomni hazai pályán, és a csoportelsőség is tuti lenne. Így még akár a 4. helyen is végezhetnek.

    Egyébként nem tudom mennyire olvastátok, de szerencsétlen Vác nem tudott hazajönni a tervezett járattal, mivel azt szimplán törölték; és mivel lejárt volna a PCR tesztjük, kénytelenek voltak egy bőröndnyi pénzért charterjáratot bérelni...:(
    A Vác sérültjeinek listája a dánok ellen: Triffa, Kuczora, Helembai, Lakatos, Grosch. Ez 3-4 kezdő játékost jelent (3 egészen biztos, és mivel Grosch Vivi kb. Diószegi szintjén van, noha 2. számú jobbszélső, akár 5 kezdőt is jelenthet).
    El lehet merengeni rajta, hogy mire lenne képes (a saját szintjéhez viszonyítva) mondjuk a Győr, Minko, Oftedal, Amorim, Solberg és mondjuk Lukács nélkül... A Vácnál ugye még rosszabb a helyzet, mivel egyrészt nincs második sor (bár Aron és Szabó elég jól helyettesítették a hiányzókat, de csak támadásban), másrészt nincs normális kapus Triffán kívül (sajnos 10% környékén védtek mindössze a fiatal kapusaink).

    [ Szerkesztve ]

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák