Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 6030D

Ármester

válasz Dyingsoul #89279 üzenetére

Rockrider 340?
    Új, garanciális, mozog az eleje, ezért kényelmesebb, akár 6 hó ingyen hitelre. Elmegy aszfalton, és ha elfogytak a gyári gumik, akkor veszel rá egy aszfaltra valót, és gyorsabb lesz. Üzletben láttam már 52e Ft-ért is egy-egy példányt kirakva.
    Ha veszel egy olcsó használtat, amin mondjuk kopott a hajtás, akkor arra csak egy lánc-sor cserével is elmehet 6-8000 Ft, bowden, fékpofa csere. Bármi lehet.

(#89280) -=RelakS=-: ugyanilyen a lidlis. :DDD Azt tudja valaki, hogy ezeknek a feje hogy működik? Ahova rádugod a szelepet, azt fújja. Kivéve, ha nem vált át/vissza, akkor meg nem fúj, hanem kifúj mellette. Mi a titka ezeknek?

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

• ivana

Ármester

válasz Dyingsoul #89279 üzenetére

Ennyiért használt trekkinget tudsz venni, peppe linkelt többet is. Azon szokott lenni sárvédő, meg lámpa is. Újban megoszlanak a vélemények mi az amit érdemes megvenni, én a perverz vonalat képviselem: 200 alatt semmit aminek több sebessége van, 1 sebi olyan 100-tól már van. Általában nincsenek annyira lelakva a használt trekkingek. Vintage montiból 30-ért már brutálisak szoktak lenni, és a 26"-os merev villás kis igáslovak elég jók városba, hetes rendszer alkatrészei olcsók.
    Ha nem valami lelakott szar a bringa akkor újrazsírzás kell, esetleg új bowdenek, lánc. Városba jól jöhet utcai gumi én pl. cst-t szoktam az 2-3 ezer egy.

A vintage mtbt azért ajánlottam mert az ár - érték aránya nagyon jó, a pana gép amit linkeltem körbe röhög egy ócska rockrider 340-et. És a merev villásak akár 20-25-ért is megkaphatók.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák