Hirdetés
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
robee19
tag
válasz atti29 #157476 üzenetére
A Bryton 330 szerintem nem tud navigálni, bár lehet tévedek. Nekem 310 van, azt hiszem annyi a különbség, hogy abban van WiFi az adatok feltöltéséhez. Ellenben nagyon jó kis órának tartom, viszont célszerű kivárni egy alkalmi vételt. Hozzám ha jól emlékszem 12000-ért került.
-
jjeahh
nagyúr
No, erről is van egy kevés tapasztalatom .
Először is, lehet, hogy te is így vagy vele, én az elején azt hittem, hogy minden komputer amiben van gps, tud navigációt is. Nos sajnos nem . A legtöbb gps-es cuccban a gps csak arra való, hogy elmenthesd az útvonalat amin tekertél és otthon fel tudod tölteni pl. a stravara. Amik igazi navigációt tudnak, azok pl a Garmin komolyabb komputerei, használtan az Edge 810, Touring Plus, 1000 kütyüket érdemes nézegetni, személy szerint én Touring Plus-t vettem anno angol Ebay-ről.
A másik dolog amire számíts az az, hogy ezeket nem olyan kezelni, mint az okostelefonokat, a kijelző kisebb, kevésbé érzékeny, a szoftver akadozik stb., ami szerintem nem baj, mert gondolom így tudják megoldani, hogy egy egész napos tekerést is kibírjon az akksi, viszont a térképen böngészgetést és az útvonaltervezést útközben érdemes elfelejteni, mert meg fogsz őszülni . Azt könnyen meg lehet nézni, hogy az előtted lévő 2-3 ösvény merre visz, de kb ennyi. Ja és szerintem az újratervezés is vacak, mert gyakran elvisz rossz irányba. Arra viszont nagyon jók ezek, hogy otthon megtervezd az útvonalat amerre tekernél pl. Komoot-on vagy Stravan, feltöltöd a Garminra és végigvezet rajta szépen. Plusz persze van egy rakás egyéb funkció is bennük, amiket az átlagos km órák általában nem tudnak, pl. pedálfordulat, pulzusmérés, mutatja a szintemelkedést, meg aztán a komolyabbak tele vannak "okos" ficsőrökkel is, ember legyen a talpán, aki pl egy 820-ast pár óra alatt kiismer .
Viszont... ha csak akkor kell térkép amikor eltévedsz és néha meg akarod lesni hol vagy, arra jó az okostelefon is, vannak egész jó offline térképek, pl Locus vagy Osmand (én utóbbit használom néha), de ezektől ne várj rendes navigációt és elfelejtheted az extra bringás funkciókat, egy céleszköz arra sokkal jobb.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
6030D
Ármester
A 330 csak csiganyálas navit tud (felraksz egy előre megtervezett utat és végigvisz, de nem látod mi van mellette.)
A 450-en van már valamilyen térkép, de nem színes, nem tudom mennyire használható.
Küldtem privátot.Csokicsibesz: próbáltad már a 330 navit? Lett javulás a frissítések után?
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Projektor topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen monitort vegyek?
- Monitor hiba topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest