Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz StLui #77090 üzenetére

    A 26" és 27,5" között alig van különbség. Azért gondoltam, hogy esetleg vegyél egy olcsóbb 26"-os fully-t mert azt kb ugyan annyiért el is adod ha nem tetszik és úgy gondolod neked inkább a merev kéne. A 29" már más tészta, ott érzed bőven a különbséget a 26"-hoz képest.
    Igaza van Hasaggymeg fórumtársnak, a túl sok információ kezd neked bekavarni. :) Én annyit tudok ajánlani tapasztalatom alapján, ha merevet veszel akkor mindenképp 29" legyen, ha fully-t akkor meg 27,5".

    Mentem ma egy karikát Normafa, HHH. Kicsit csúszós volt itt-ott, de azért élveztem. :) Csak ismételni tudom magam, hihetetlen élmény az új gép. Nem mértem pulzust, de érzésre simán 160-170 körül is volt, rásegítés ide vagy oda, nyomod neki fölfelé is mint a barom. 50km-es kör után hulla fáradtan értem haza vigyorogva. :D
    Egyedüli negatívum a fék, bár jobban tetszik a Magura MT4 mint a deore, azért ez sem annyira hú de fasza, éreztem is a szagát a betétnek egy szakaszon, el is ment a fékerő. Ausztriában ezt a féket szarrá égetném, semmire se lenne jó a 21 kilós bicón. Érkezni fog a Hope szett nemsokára. :)
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]

    6030D: Készítettem egy kis videót a mai tekerésről, ma megugrottam azt a kis ugratót amit a múltkori túrán kihagytam. Lófütty volt, de még nagyon új volt a bringa, nem akartam az első túrán elesni vele. :) Megyek még azon a szakaszon, van ott jó pár ugrató, kicsit nagyobbak is, megpróbálom legközelebb mindet bevállalni.
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák