Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz MPowerPH #55276 üzenetére

    Azért a jobb minőségű telók ki szokták mozogni az útjukat, lehet túl fújtad őket a súlyodhoz képest, vagy nem csapattad meg rendesen, hogy kimozogja az útját.
    Egyébként itt a beépítési magasság miatt írtam elsősorban, nem az a lényeg mekkora utat mozog ki. A 140mm-es villa feljebb emeli a bringa elejét mint a 120-as mert más a beépítési magassága. Ezért érdemes figyelembe venni a hátsó rugóutat és úgy villát választani hozzá. Elvileg 2cm eltérés még belefér. 110-es vázba a 140-es villa már necces. Nyilván lehet használni, de nem ideális geometria szempontjából, ez pedig kihat a stabilitásra és az irányíthatóságra. Illetve a hátsó rugózásra is, mert nem arra a villaszögre lett tervezve a váz. Ezért érdemes mindig a vázba tökéletesen passzoló villát tenni.

    Hasaggymeg: Tévedsz, ezeket a trükköket ilyen körülmények között begyakorolják, utána versenyeken is megismétlik. Én nem vitatom, hogy őrültek, de ettől még tisztelem a bátorságukat és a tudásukat, az összes profi DH-s és egy csomó extrém sportoló kicsit vagy nagyon őrült, ez egy ilyen sport. :)
    Van aki engem is őrültnek tart, pedig közöm nincs egy profi DH-s hoz, de jóval gyorsabban megyek le a hegyről mint az átlag és ez egyeseknél már kiveri a biztosítékot. Számtalanszor hallottam, hogy azt mondták rám túrázók, úristen ez nem normális, nem baj én így jól érzem magam. :) Ők meg úgy. Te meg úgy, hogy nyugiba túrázol.

Új hozzászólás Aktív témák