Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz ---Lasali--- #38165 üzenetére

    Hát ez kemény sztori, a hülye ügyfél és a szakképzetlen szervizes találkozása. :)
    Sajnos mindig lesznek olyan emberek akik az éppen aktuális divat után mennek és nem logikusan cselekszenek.

    imyourfriend: Nem lenne a KTM bringákkal baj, ha nem kérnének értük többet, mint amit ténylegesen érnek. Minőségileg teljesen rendben vannak, senki nem állítja itt az ellenkezőjét.
    Azért ebben van némi elfogultság, hogy kizárólag KTM-et hajtanál. :) A Merida nekem sem tetszik, de azért van még a KTM-en kívül bőven más alternatíva, ami semmivel sem rosszabb, vagy akár jobb is.
    Rengeteg KTM tulaj képzeli azt, hogy ez a márka jelenti A kerékérpárt, a többi meg egy szar. Ez persze nem a KTM hibája, de ettől még röhejes és ellenszenves. És tényleg ne érts félre, én nem cikizni akarom itt a KTM bringákat, jó bringák, csupán nem értek egyet a KTM felsőbbrendűségével, vagyis annak a képzeletével, mert nem különb mint sok más gyártó.

    Narakh: Nekem az a véleményem, hogy a 27,5"-ös kerék 27,5"-ös vázba való, persze van, hogy belemegy egy 26"-os vázba meg villába, de az akkor sem ahhoz a kerékmérethez lett tervezve.
    Ha valaki mindenképpen 27,5"-re szeretné lecserélni a 26"-os bringát, szerintem értelmesebb döntés eladni kompletten a 26"-os bicajt és venni egy gyárilag 27,5"-öst.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák