Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    téli sapkateszt
    dekás shildes téli (már nem kapni)
    egész jó, amíg mínusz fokok vagy erős szél nem lesz. sajnos a jeges szél ellen annyira már nem windproof, de amíg nincs mínusz, ennél nem kell jobb. van shildje, ami az alacsonyan lévő téli napban jól jön, illetve oldalt hosszú, a fület jól takarja, szemüvegszár is könnyen alátehető. sisak alatt horható.
    gobik brigade
    szilikonos úszasapiszerű téli sapi, a homlok részen szélálló. sajnos a kemény mínuszokat ez sem bírja, de a szilikonos rögzítésnek köszönhetően nem csúszkál. a szemüvegrögzítő fülek idegesítőek, és nagyon középre kell állítani a sapkát, ami útszélen, tükör nélkül nem jön össze, inkább nem használtam ezt a részét. sisak alatt hordható szintén.
    santini xf
    aki azt hazudja, hogy ez -10ig jó, az hordja nyugodtan, és fizesse saját zsebből a homloküreggyulladásának kezeltetését. -2 max, alatta fázik benne a kopasz fejem. kb. mint a fenti gobik, csak kevésbé passzentos, és nincsenek szemüvegszár rögzítő fülei. sisak alatt horható.
    alis westbike logós filc téli sapi
    nakérem, ez a nonpluszultra. piciocókínai, de ebben sem a -10ben, sem a héten megkapott szélben nem fáztam. a szemüvegszár bedugós lyukak használata szintén igényel némi kézügyességet, legalábbis tükör nélkül. sisak alatt horható. köszi az ajánlást, akárki is voltál.

    [ Szerkesztve ]

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák