Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Toobee #222883 üzenetére

    Nem egy Csukás, de szeretem én is, tökéletes xc-trail terepek vannak itt, gravel már kevés lenne, enduro sok. Csak nagyon veszélyes, bandázva lehet tekerni és muszáj önvédelmi eszközöket vinni a mezzsebben :D

    #222884 Lacerta: ja, nagyon sz*r ez a szárazság, jó lenne egy kis eső. Itt, ahol a tegnap voltunk azért ilyen sáros, mert árnyékos hely, tele van patakkal és gyakran nagyon sűrű az erdő. Nem ritka, hogy amikor beérek az erdőbe, olyan, mintha hirtelen éjszakába váltott volna. Cserébe kánikulában jó hűvös van.

    Más: amúgy többek között a tegnapi körön a Kristályé DH szegmens olyan, hogy tele van laza guruló kövekkel, kb. öklömnyi és fej méretűek, máig nem értem olyan helyeken sokan hogyan képesek jó tempót menni. Ha eleresztem a féket, nincs időm kikerülni a köveket és eldobnak. Szerintem lassú a reakcióm, vagy túl kezdő vagyok még ehhez és még nincs meg hozzá a technikám. Remélem majd idővel hozzászokok, ahogy a kavicsos graveles utakhoz is hozzászoktam, meg a nyomvájúkhoz is. Ami még mindíg nagyon kifog rajtam, az az őszi avaros talaj.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák