Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz Yahhher #158162 üzenetére

    tőlem ne várjatok okosságot teló témában, de a Suntourom is a helyén tartja az első kereket, ami nagy előny! :D
    A tengely nekem elég fura, egy darabig elpiszmogtam vele, mire úgy éreztem, hogy be van rögzítve.Az RS-é fapadosabb, egyszerűbb, jó értelemben. Igaz, itt acél a tengely. A villa egyébként "csak" 2 kiló, tengellyel, rózsával, tehát legalább nem olyan nehéz. Amit eddig észrevettem, hogy ha felemelem az elejét a bringának, akkor egy kis "csattanás" van, mintha fém a fémen koppanna. És csak 32-es becsúszói vannak, pedig a Raidonból elméletileg létezik 34-es is. Használtan vettem, de kívülről szép állapotú, és belül is csinált valami kisszervizt az eladó. Ja, és vittem magammal telópumpát az első útra, de nem használtam, igazából jónak tűnt a nyomás, pontosabban nem tudom, miben kéne másnak lennie :DDD . Túl puhának sem éreztem, de túl keménynek meg biztos nem. Fékezésre is csak annyit bólintott, amennyi még nem zavar, én inkább az ilyenekre vagyok érzékeny :)
    (2.6-os gummákkal eleve ki fékez, nem?! :D )
    Közben a kerék cserebere miatt (is) visszakerült a Ninerbe a Reba, de szegény még mindig elég csupasz, nem baj, verseny úgysincs, egyszerre csak egy lovat egy seggel, szóval nem sürget nagyon semmi. Kivéve talán a kínácsiságot, szóval fékből lehet, hogy kap ideiglenesen egy pár BB7-est a spórolás jegyében. Ja, az MT500 nekem is teljesen használhatónak tűnt, csak eladtam a biciGlivel.

    Ha már itt tartunk: légtelenítést legközelebb már otthon szeretném csinálni (Shimano). Oké, videót keresek majd róla. A fékkábel rövidítése is magától értetődő művelet otthon ?

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák