Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz xy.zsolt #154096 üzenetére

    Igen,de...egyrészt montin fakírság olyan pozícióban tekerni ami hasonlít a koskormányos alsó fogáshoz,a geometriája sem enged éppen olyan 6ékony és áralvonalas üléspozíciót,gumikat nem igazán tudod 6-8 barros kőkeménységre fújni,aztán meg ott vannak a bütykök,melyek egy gumin a szükséges rossz.Ezek mind így együtt erősen rontanák hosszú távon átlagaidat,még akkor is ha valameddig úgy érzed szinte úgy nyomod mint országútival.

    trialboj...nem teszem tönkre,remélem 1hamar nem is hámlanak le.Az eredeti Alexrims matricák idén kezdtek lejönni 2015 óta.

    jjeahh...egyrészt az ár az egyik legfontosabb korlát nekem a gumivásárlásnál,másrészt óvatosabb vagyok én annál mintsem 5-7 ezernél többet adjak egy pár külsőért,melyből amúgy is 1,5-2 pár kell évente.Ezért nem is olvasom a teszteket,nem méregetem tolómérővel,nem számolom a threads per square inch-et,ha ajánlják kipróbálom és a tapasztalataimra támaszkodok így placebomentesen próbálok gumit értékelni.

    gabro0...nem néztem,el volt csomagolva eredeti kartondobozába,csak emlékeimben létezett. ;]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák