Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz xy.zsolt #144404 üzenetére

    Jó, hogy előjött, én évek óta "próbálok" venni ultra dermet, de odáig azért nem jutottam, hogy ráguglizzak, hol kapható. Azt tudom, hogy a szokásos üzletekben, ahol járok, már rég nem láttam.

    (#144405) samujózsi : Én a minimális (idő)ráfordítással próbálom ezeket a dolgokat megoldani, ezért is használok Squirtöt. De a láncpucolásnak a maximuma nálam az, hogy leveszem, beleteszem egy régi kulacsba, Brigéciollal jól összerázom, esetleg másodszor is, leöntöm a trutyit, öblítem, megszárítom, aztán viasz. Ez sem szed le minden olajsár darabkát, de itt véget is ér az ezzel kapcsolatos lelkesedésem :)

    (#144390) xy.zsolt : a nálam már durvának számító 4 barra emeltem a hátsó gumiban a nyomást!! :D És ki tudja, hol van még a vége? Mondjuk most nem érzek ingerenciát, hogy tovább emeljem, elöl pedig 3,2 volt legutóbb. Ez a gravel bicó, 37-es gumma :)
    Montinál 3 bar nekem már a kőkemény kategória, amit csak aszfalton használok, mondjuk mintha azt írtam volna múltkor is, hogy alá mér az órám... jó, felejtsük is el az adataimat :)

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák