Új hozzászólás Aktív témák

  • zoli03

    őstag

    válasz eladogeppc #109878 üzenetére

    Ha ennyire leszólod, amiket más linkel neked:
    Hauser Grizzly: nagyon gagyi teleszkóp, hajlik mint a kolbász, főleg a te súlyos alatt. Alkatrészt nemigen fogsz kapni hozzá. De tök mindegy, mert valószínűleg úgy össze fog rohadni, hogy szétszedni se lehet. Kép alapján a középcsapágy nem túl bizalomgerjesztő, a hátsó agy porvédője se valami minőségi agyról árulkodik. Maximum fele ennyiért venném meg, ha mindenképp ilyen hulladékot akarnék. Amúgy azon a Darton valószínűleg nem kell szimeringet cserélni.
    Csepel Ranger: itt legalább nincs teleszkóp, duplafalú a felni. A hátsó agy szar, az fog alattad leghamarabb szétmenni. Ha beállítják rendesen a boltban, akár még tartós is lehet. Csak kérdés, hogy mennyire terheled meg a 120 kilóddal (pedál, monoblokk, hajtómű). Inkább ezt venném, mint a Grizzlyt.
    Hauser Galaxy: képeken alig látszik valami, olyan kis felbontásúak. Itt ugyanúgy a hátsó agy lesz a szűk keresztmetszet.
    Én a Csepelt választanám, az legalább fel van szerelve. Csomagtartó, lámpa, sárvédő városban nem hátrány. Aztán lehet két hét múlva belemész egy kátyúba, aztán vége a hátsó agynak. Talán elég, ha kicseréled a tengelyt, de akkor mindig tarts otthon tartalékba párat, hogy másnap is tudj tekerni.

    De ahogy más is írta, vedd meg, amelyiket akarod. Előbb az volt a bajod, hogy nem linkelnek egyet se (pedig addig is kaptál jópár linket), utána még többet. Aztán kitalálod, hogy a te 3 biciklidből válasszunk, amik semmivel sem jobbak (inkább rosszabbak), mint amiket itt linkelnek, de te mindegyikben találsz hibát.

    Neked igazából ezek kellenének: normális kerék duplafalú felnivel, strapabíró váz, kazettás hátsó kerék, merev villa. Ezeket legjobban egy vintage crmo vázas MTB tudja, azon az egyéb alkatrészek is sokkal strapabíróbbak, mint egy mai 50-60e Ft-os új biciklink.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák