Új hozzászólás Aktív témák

  • Aureal

    senior tag

    válasz Sk8erPeter #6033 üzenetére

    Ok! És írtam is, hogy kösz a segítséget, csak ez így hirtelen a "lapozzunk az 1237. oldalra" c. fejezet az "első" órán. :) Persze Te sem tudtad hogy láma vagyok ebben, talán pont ezért nem is tudom teljesen értelmezni a Te kódod teljesen, de azt meg nem várhatom el hogy soronként, vesszőről vesszőre elmagyarázd... Azért még 1x köszi!
    Mint mondtam ezek nálam ilyen hirtelen ötlet megvalósítások, eszembe nem jut hogy webprogramozóvá képezzem magam, lásd. kalapácsot is bárki használhat (ha tud), attól nem kell lakatos mesternek vagy kovácsnak állnia.

    A W3S-ben amúgy azt szeretem, hogy a szélső sávban mint lexikon könyvjelző lehet keresni a "full" tartalomban ad 1, ad 2 hogy interaktívan kipróbálhatóak online a példái és rögtön látja, tesztelheti, átírhatja az ember a kíváncsiságának megfelelően, még más oldalaknál esetenként csak kódtöredékek vannak mintaként, amihez le kéne kódolni a html részt is, meg eleve elő az editorral stb... (Néha csak okostelán is megnézek hirtelen vmit benne, azon meg elég gáz lenne "jegyzettömbözni") :)

    Talán egyszerűbb lett volna leírnom mi az, amit ezzel a fenti kóddal megpróbálok megoldani majd, csak ilyenekre mindig megkapja a magam fajta, ha ezzal kezdi, hogy "miért nem használod a googlet?", "más évekig tanulja, te meg elvárod hogy ingyen átadja a tudását?" stb, stb, kaptam már ilyet, ezért gondolom, hogy jobb ha az "idáig jutottam a magam erejéből" elvvel közelít vki. A net túloldalán (saját tapasztalatomtól is fogva) sosem tudni ki mennyire arrogáns vagy épp segítőkész.

Új hozzászólás Aktív témák