Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz DNReNTi #5680 üzenetére

    Na ja, 3 db kép van, le vannak írva a hely adatai, és kész, komoly munka. :D Kb. 10 perc kattintgatás árát lehet felszámolni érte. Ilyenkor elvileg általában az a lényeg, hogy te legalább tudod, hova kell kattintani, de ilyet tényleg még egy átlagfelhasználó is el tud készíteni, akinek két számjegyű az IQ-ja, annyira magától értetődő a folyamat.
    Amúgy szerintem PumpkinSeed keveri a dolgot a Facebook applicationnel, ahol akár saját weboldalt is lehet beállítani backendként.

    (#5674) DNReNTi :
    Hát most erre nem nagyon tudom, mit lehet válaszolni, helyzetfüggő, melyiket akarod/kell használni, arra figyelni kell, ha mondjuk alkönyvtárban található valamilyen webalkalmazás.

    Az abszolút elérési útvonal meg teljes elérési utat jelent, tök mindegy, hol van épp a jelenlegi könyvtár, ugyanúgy éred el az adott erőforrást, ez viszont általában bedrótozott, így webalkalmazás esetén kerülendő megoldásokat jelent, mivel így ha átmozgatod mondjuk más domainre, akkor nem fog működni a dolog. De mondjuk valamilyen CDN-en elérhető erőforrás elérési útja nyilván abszolút elérési út lesz.

    A relatív elérési útnál valamilyen working directory-hoz képest relatív útvonalat jelent.

    Amúgy szerintem a képkönyvtár nem annyira logikus, hogy a CSS-könyvtár alatt található, de nem tragédia.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák