Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #53197 üzenetére
Jaaa... akkor drága... picivel többért, vannak most ezek az ósanban rendes új garival...
Bár mind noname..és egyiksem kell... de akkor már inkább rendes garial, újat helyben... mint sem postával használtat, ismeretlen garival, postával ugyanannyiért...
30k
[link]
[link]És akkor még a többit megnézni lusta voltam...
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
chipi-85
senior tag
Ennek az alkalmazásnak a neve érdekel: [link]
-
Devid_81
félisten
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #53194 üzenetére
Én nem adnék érte ennyit, max 14K-t.
Gar. alatt úgy is elromlanak. -
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #53194 üzenetére
Ez mind hulladék, myaudiokról már legendák vannak . Majd' 2 év laptopszalon garis prestit adok 40-ért, olyan mint az új, fullextra..3g, gps, bt, wifi, ips, még telefonálni is lehet vele..meg nem mondja minden 2. alkalmazásra hogy nem kompatibilis
szerk: alázógyík: volt olyan szériájuk még tecsko is beszüntette, 10-ből 8-at visszavittek 1 hónapon belül ezek alap kínai szutykok myaudio szitázással
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
válasz Chaser #53213 üzenetére
Erről jut eszembe...
Ilyenkor lehet csak igazán látni h milyen jó is a telenor...
Ósan, malom egymás mellett nyitva a 3 szolgáltató...
A másik kettőben tömött sorok, a telenornál max számlabefizetés, meg zte szervizeltetéssel van bent az ügyintézőkön kívül 1 ember...[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #53209 üzenetére
20-25k a keret, 40k már nem fér bele sajna.
Ótlander: nem lehet, hogy a pannonosok olyan hihetetlen gyorsan és hatékonyan dolgoznak, hogy ott egyáltalán nem tud sor kialakulni?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #53215 üzenetére
Ha csajnak megy, akkor ez :
- Overmax 7' OV-Newbase2 Pink Android 4.1
25K-ba belefér, 2 év garos.
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #53214 üzenetére
mondtam neki azért gondolkozzon el rajta, ha értene hozzá mért ott dolgozna apróért...na ugye
DeltaPower: 25k-ig nézz akkor használtat sok garral, többre megy vele. 30k alattiakat meg se szoktam nézni, valami mindig defektes bennük. Prestik azért is jók mert jó a support és a gari is. Azokból is vannak olcsóbb modellek. Pl az én 3g nélküli modellem vagy egy 10-essel olcsóbb, nyilván használtan is olcsóbb. Egyébként nagyon jó gép, meg háztól-házig garis, tehát viszik is ha gond van és nincs közelben bolt.
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #53217 üzenetére
Adtam el belőle pár darabot, és csak 1et kellett idáig gariztatni. Mondjuk az 1,5 hónapot bírt.
-
alázógyík
addikt
God!
Majd hozzál szórólapot, kirakom a boltba.
-
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Hali mindenkinek!
Asus P5B vagy Asus P5K Pro alaplap kellene sürgősen. Akinek van valamelyik eladó priv.-ben elér !
Bj
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
-
bsh
addikt
-
KTU
addikt
válasz Bj Brooklyn #53223 üzenetére
Privilettvóna
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Devid_81
félisten
...
-
Devid_81
félisten
Ugyes!
...
-
Devid_81
félisten
Ma akkor mikulas van-e
...
-
Chaser
legenda
Vegyetek leptokot
-
Outlander
addikt
Film+ mai müsor...
Férfiak áthátolnak egy nagy Irisen egy "más" világba!
-
csaszi72
senior tag
Ájfon4 harminckét gigabájt független valakinek?
Jelige: harmincszor ezeöccá Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Devid_81
félisten
-
DeltaPower
addikt
Nyelvvel vezérelhető controller [link] A japánok valószínűleg kitalálnak rá valami kreatív hasznosítást
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest