Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
Amiket linkeltél azok összesen kerülnek vagy 70 ezerbe, azért van annál olcsóbb nas Mondjuk teljesítményben tényleg kenterbe veri bármelyiket, kérdés hogy kell-e egy nasba ekkora erő.
Jövőre ha gépet fejlesztek, valszeg a mostani x2 250-est fogom nas-nak átalakítani, csak valami óccsóésjó minél kisebb matx ház és táp kellene alá.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #52702 üzenetére
akkor meg max 15k-ért marad ez. cserélhető processzoros, memória és a vinyó is benne van!
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #52702 üzenetére
54k a HP microserver-e duálkór gigabit sokram minden.
Szóval az lenne a cél, hogy 20k körül (vinyó van) táppal alaplappal kijöjjön egy okos nas. Hajlanék a celeron lapokra is ami van hardveraprón de Router kolléga szerint nem véletlen hagytuk magunk mögött a VIA SIS csipeket[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
ekrisztian
őstag
Ezeöccászé mehet a dió.aki akarja vegye magára
bsh outlander!szeretnék én is fizetni a koszorúba!majd úgy osszatok légyszi.
-
KTU
addikt
válasz ekrisztian #52713 üzenetére
Mi, mi?
Akkor én is veszek diót!
amúgy jössz holnap?
csak mondom,
biztos elkések, és 1 órával hamarabb zárok[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
daninet
veterán
lehet.. HP mikroszerver nagyon tetszik... vinyóm is van.. igazából az a bajom vele, hogy nem használnám ki és drága..
Ez olyan mint a nő/medence otthonra. Fasza, de ha összeszámolod a fenntartási költségeket rájössz, hogy keveset vagy benne.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
nem fogom megvenni a mikroszervert, és 20 alatt akarok maradni Alszok még rá egyet meglátom a dolgokat. Tök jó lenne a gigabites nas, de a router nem támogatja. Aztán kellene egy gigabites router is, de eléggé zsebbenyúlós egy 8portos.. szóval maradok az egyszerűbb dolgoknál.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
így is elég kaotikus a hálózat nálunk híd, több router, AP-k mindenfelé szétszórva mert kacifántos a lakás, ha lehet nem bonyolítom az életem plusz eszközök közbeiktatásával.
Alapvetően semmit nem tudok a gigabites eszközökről, csak annyit, hogy gyorsabb, ami egy NAS-nál jól jöhet, de erről lebeszéltem magam, mint mondtam valami egyszerűnél maradok.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
WunderKinder
aktív tag
Óbammeg
Igazából nem is tudok reagálni. Talán ennyit. -
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #52724 üzenetére
Mert megérdemlik...
-
Outlander
addikt
Most üzenték és ez már biztos!
Kedden 14 kor, Kunszállás!
-
aXXon
őstag
válasz Outlander #52726 üzenetére
Ebben az esetben sajnos szinte biztos, hogy nem tudok megjelenni. A koszorúba természetesen ennek ellenére beszállok és csatlakozom a kettes csoporthoz.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
-
Chaser
legenda
válasz daninet #52720 üzenetére
Van egy fuji minigép, 1x k, pontos árat nem tudok még. Agyonütni se lehet, ha minden igaz normál sata hdd megy bele. Cel 440 2Ghz, intel chipset és vga, elég kicsi házikóban. Ha érdekel megnézem mi van benne.
szerk:
Nem tudom kinek kell a koszorúba fizetni, írjon pm-et beszállok én is[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
poffsoft
veterán
Na, szerény 3 nap alatt felszenvedtem a transmissiont egy wr1043nd-re....
Nem mintha használni akarnám (a 2gb pendrájon), csak a kihívás...
lehet, érdemes lenne tanulgatnom linuxot is, ez a putty mindig csak linuxul akar beszélni velem (pont olyan, mint a telón a terminál, csak egészen más)...no, a nyűgöm a következő lenne:
ha hub-on csatlakoztatom fel a pendrájt, időnként "bus error" szitkozódást követően elvész a nagy éterben (a felcsatolt partícióival egyetemben), ezen csak a router újraindítása segít.
A kérdés az, van-e valami megoldás arra, hogy az usb bus (a hub-bal együtt) 'resetelődjön' a router teljes újraindítása nélkül?[ Szerkesztve ]
-
-
gabe_
őstag
Föltettem egy ubuntut a laptokra (A dell d600), jó is lenne, de sajnos a wifi-t nem tudom feléleszteni rajta. Bekapcsoltam, meg olvasgattam a súgót, de ez a unity elég érdekes. Még a terminált se tudom hol van, hogy valami driver cuccot lehúzzak.
Béna vagyok én ehhez... Help me!Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Közben meglett a terminal, a wifi tipusa: Broadcom BCM 4306 ehhez kellene valami illesztőprogram
de jól elvagyok magammal..
[ Szerkesztve ]
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Chaser
legenda
Erős laptok játékra is
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fero02
nagyúr
-
gabe_
őstag
válasz ekrisztian #52746 üzenetére
Köszi délután ha hazaérek kipróbálom.
Sovány szakácsban sose bízz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest