Hirdetés
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz TeeBee73 #6091 üzenetére
Nekem már nagyon rég volt, venti tényleg qssolt de szélzaja az volt, mind1 nekem FSP kell A cx-nek a kábelei írdatlan hosszúak, anno nem fért be a házamba főleg ezért adtam el, amúgy designban elég jó, bár a harisnyázást csinálhatták volna szebbre is.
bartucc: Top secret
fero02: Már nem tudom követni, de ha ideadod a döglött tápot és egy aranyozott 12-es venti rácsot akkor 9k-ért mehet a ram
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
alázógyík
addikt
válasz TeeBee73 #6167 üzenetére
Lool!
Tápegységről jut eszembe.
Volt bent nálam egy srác, és leoltott, mert azt mertem mondani, hogy egy 400W-os FSP 100x jobb mint amit neki ajánlottak valahol 565W-os HKC bammeg.
Mondom biztos jobban tudod, így még a 350-es FSP-t is felhoztam, hogy jobb lehet.
Na kész, itt vesztettem el egy vásárlovacskát. Hát hogy mutat mán a gépben egy 350W-os doboz?!?! Az nemoljangyorserős mint az 565- Fasza. -
DeltaPower
addikt
válasz TeeBee73 #6170 üzenetére
itt a PHn is legalább ötször, weben számtalanszor letesztelték, hogy (extrém tuningolt szivárgós procik és kazán videókártyák kivételével) 1proc+1vga-s rendszernek nem kell több egy 400as jófajta (és ez a lényeg!) tápnál. ehhez képest majdnem minden boltban a gigawattos gagyikat ajánlják...
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Norb3rto
őstag
-
GrandeP
addikt
válasz TeeBee73 #6475 üzenetére
Szerintem a rendőrök konkrétan rasszisták, és ezt a tudtukra adta a kis indián, holnapra már egyiksem lesz szolgálatban! Csak ezt tudom elképzelni....
Ez meg egy tipikus kötsög magyar cikk a baon-on... [link]
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz TeeBee73 #6507 üzenetére
Én nézem a The Pacific -et ami egyfajta 2. részeként tudható be az Elit alakulatnak...
3. résznél járok de már nincs kedvem tovább nézni... nagyot csalódtam benne... meg se közelíti az "első" részt....NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
K6000
aktív tag
válasz TeeBee73 #6546 üzenetére
Hálózatod ugyan nem lesz, de legalább hallod az oprendszer üzeneteit, hogy nincs
Eladó Samsung PC2100R (CL2.5) DDR 512MB ECC-s rampáros.
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
GrandeP
addikt
válasz TeeBee73 #6609 üzenetére
Most épp az Új POP "vettem" meg....
Háááát... az első körben jó párszor meg haltam mivel, kicsit megváltoztatták az irányítást... de most már kezdek hozzászokni...összességében egész jó..
Leszámítva h még mindig szar a kamera mozgás, és a csóka meg valami majomra emlékeztet sőt gyakorlatilag ez teljesen másik ember, nem az aki az első 3 részben volt..No meg itt is, fejlesztgetős pontok vannak?! Mi a csöcsnek?!
Viszont nagyon szép látvány világ, nagyon szép grafika, dolgozik is a rendszer... csak úgy pörögnek a ventik...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.