Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz Kávé Kálmán #38215 üzenetére
Gondolom, az "új" gombot akartad megnyomni...
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
HÁZIGAZDA
tessék, ennyi, köszönöm...
amúgy azért van hátulütője is szerintem, azon túl, hogy nem tudsz két szimplát csapolni egyszerre: ha valamiért mégsem sikerül tökéletesre a tömörítés, tud spriccolni és kupit csinálni. és ugye pont te hoztad fel a karos gépek előnyeként, hogy a nem megfelelő pogi is menthető, mert alkalmazkodni tudsz a csapolással. na, ennek a megfelelője a zárt kar (gyk: spriccolásilag). nyitott karnál nincs pardon.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
pacuha69
csendes tag
Noha nem vagyok a "meztelenkedés" ellen, sőt..., de ez a cikk és az eddigi hozzászólások is visszaigazolják azt amivel én próbálkoztam. A gondom nekem is az volt, hogy a zárt szűrőtartó karral készült kávék nem olyanok lettek mint a feneketlen karral. Az elméletem az, hogy a normál zárt kar aljába illetve a kifolyó csőrön feltapad egy csomó olyan összetevő (crema, olajok, egyéb) aminek a csészében lenne a helye. A másik, hogy szerintem sokan jártunk már úgy, hogy a két csésze kávé nem lett a végén teljesen egy forma, mivel egy szépen csöpögősen induló, alapvetően jól beállított csapolásnál a kar aljára és a kifolyó részen feltapadt cremán utat törhet a kávé, és az egyik irányba előbb indulhat meg a kávé folyam, amitől sem mennyiségben sem minőségben nem lesz ugyan az a kettő. Ezeknek a kiküszöbölése céljából összeraktam egy plusz kart aminek a szűrőtartó belsejét és a csőrt kompletten bevonattam Teflonnal. A feltapadás megszűnt, így ami bement az ki is jött . Minden korábbi problémám javult ezzel a megoldással, a két csésze tartalma teljesen egyforma lett, és még a kar tisztán tarthatósága is könnyebb lett. Csak kiöblítem és kész.
http://kepfeltoltes.hu/view/160404/WP_20160404_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160404/WP_20160404_002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest