Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    Na, öltönyös sofőr sem hiszem, hogy leszek. :D

    Feldobódott egy lehetőség, hogy követségi sofőr. Na mondom szoktam látni a kék rendszámos fekete mergákkal és egyéb autókkal kocsikázni az öltönyös sofőröket, hátul meg a muftit. Olllllllyan nagy az elegancia meg a felhajtás, hogy biztosan jó a matek. Főleg, hogy folyékony angol nyelvtudás is kell.
    Aztán dobtam a láncot. Bruttó 400. Mondom ez a fix, vagy erre valamilyen pótlékok is jönnek? Azt mondja van túlóra, ami 1.5x-ös szorzó és túlóra akad bőven, mert a nagyköveteknek esti és hétvégi programjaik is vannak, havi bruttó 100e körül minden hónapban van túlóra. Köszi bakker, legyek reggeltől késő estig a munkában és máris bruttó 500, hát nem hangzik jól.
    Ezen kívül vannak külföldi utak is, amely napokra teljes ellátás és emellé pluszban napi 100 EUR napidíj jár. Na azzal már jobb a matek, de összegezzük:
    - mikor itthon vagy, akkor valamikor késő este érsz majd haza, miután kiraktad a nagyfejűeket a protokollvacsora után.
    - mikor nem ez a program, akkor külföldön vagy napokig.

    Oké, oké kényelmes az, hogy kint kapsz kaját, szállodában vagy és nem a fülkében főzöcskézel, de ahogy látom nagyon sokat kell dolgozni, angolul smúzolni, összevissza munkarendben lenni, rohanni, stb... És akkor a teljes matek kb egy 3/1-es magyar cégnél dolgozó kamionos bére alatt, vagy akörül van. Cserébe az időhiányban még legyen arra is mindig energiád, hogy frissen borotválkozva, tiszta és élére vasalt öltönyben mosolyogj.

    Én azt hittem ez a diplomatasofőr jó és csókos meló...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák