Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    Sziasztok!

    Elég nagy cégnél vagyok lassan 2 éve, 210 nettó + ~40k cafeteria (ebből az értelmes rész kb a kaja, ami 22k). Évi 2 bónusz.

    Ügyeletes munkarend, 2 műszak. Műszakok nincsenek normálisan beosztva, általában mindig változtatják, ezért tervezni sem lehet kb előre semmit. Minden 2. hétvégén bent kell lenni, műszakpótlék nincs. (bár van mikor beosztanak egymás után 3 hétvégére is....). Karácsonykor szintén munka, nincs leállás.

    Sajnos 2 év alatt semmi informatikai szaktudást nem szereztem, nem fejlődtem, és a kilátásban az van, hogy nem is fogok. Tanfolyamra 2 évet vártam, de ez sem lesz nagy durranás, Microsoft vizsgákat meg felejtsem el kb. (alap linux + windows tanfolyam lesz).

    Szerintetek érdemes váltani, vagy kezdő fizetésnek ez azért nem olyan rossz, próbáljak még kihúzni egy kis időt, vagy felesleges?

    2011 novemberben diplomáztam le, 2012 elején kezdtem itt, ahol igazából csak tengek, lengek... Rendszergazdának vettek fel, de igazából ez egy adminisztrációs, robotmunka...(it support, de annak is a legalja..)

Új hozzászólás Aktív témák