Új hozzászólás Aktív témák

  • orvil

    tag

    válasz Jhonny06 #1387 üzenetére

    ### IT-rol beszelek profi szinten ####

    legalabb egy tucat sima IT-s haverom dolgozik kb hasonlo berert, egy resze budapesten, tobbi "videken", tapasztalat kerdese. 4 eve voltam allasinterjun, IT reszleg 3 fo volt 3 kulonbozo telephelyen videken, videki ceg. 750nettonal kezdtuk+kocsi+durva juttatasok .... es ez nem valami oriasi IT manager pozicio volt, inkabb olyan teamleader fele. elavult technologiat hasznaltak, semmi SAP/divatosDB/durvaOS. ismerek arcot aki 8 ev rendszergizdaskodas utan kap havi 8 kilo bruttot megyeszekhelyen multinal, napi kb 1 orat melozik, a tobbi megy az ordognek, egy a sokbol. 300-350 netto lehet a suli utan 0 tapasztalattal soknak tunik, Becsben ennel tobber mosogatnak havonta a torok vendegmunkasok 0 nemettel. mar a fosuli alatt is volt olyan srac, aki havi 3kilot szakitott suli alatt, mert ugyes volt, vagta a linuxot es jol programozott, es ertett az uzlethez.

    igaz otthon ulve semmihez nem ertve senki sem fog ilyen melokat kapni, ezekert csunyan meg kell harcolni, vagy nagyon szerencsesnek kell lenni. aztan ha tobb love kell go kulfold, ott meg milla netto alsohangon, es nem kell sokat erolkodni, hatar pedig a csillagos eg.

    Ivan15: neha az osztaly/reszlegvezeto kevesebbet keres, mint a rendszergazda, mivel o manager, nem profi szakember, manager meg minden bokorban terem manapsag.

    ### IT-rol beszeltem profi szinten ####

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák