Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamu57
újonc
Nem: férfi
Kor: 21
Végzettség: érettségi (még két év van hátra BSc diplomáig)
Nyelvtudás: erős angol középfok
Munka: junior java programozó
Hely: Budapest
Fizetés: bruttó 300k + ~20k juttatás (+ teljesítménybónusz időszakonként) -
Csakénvagyok
őstag
130K 28 évesen, mérnöki diplomával, mérnökként is dolgozva nem valami jó. Igaz ez Románia, ez itt átlagon felüli.
Amúgy kint mennyit lehet evvel megkeresni. Mondjuk multinál (itt is annál vagyok alkalmazva)
-
Lortech
addikt
válasz Csakénvagyok #853 üzenetére
Milyen mérnök és MO-n kint ?
ja más: a jövedelmem én sem írnám be szerződésemben foglaltak miatt, meg amúgyse. Nem beszédtéma ez szerintem nagy nyilvánosság előtt, ha nem megoldható anonim módon. Új nicket regelni nem fogok emiatt.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
Goose-T
veterán
válasz Csakénvagyok #853 üzenetére
Nettó 320K + 19K cafeteria + céges teló 29 (lassan 30) évesen mérnök-informatikus diplomával a pénzügyi szektorban multicégnél, informatikai munkával, 7 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött. Persze ez átlagon felüli még itt Budapesten is, de 150-200 nettót kezdőként is meg lehet keresni itt mérnöki melóval (inkább villanymérnök/informatikus).
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
-
smbpasswd
csendes tag
Nem: de, férfi
Kor: 25
Végzettség: programtervező informatikus, .NET MCTS
Nyelvtudás: angol közép papíron, nemzetközi környezetben jól elboldogulok
Munka: senior programozó tanácsadó, JAVA, PLSQL, .NET fejlesztő.
Törzsidő van, ha bent dolgozok, de elég nagy a szabadság.
Hely: Budapest vagy otthoni munkavégzés bizonyos esetekben, vagy külföldi kiküldetés.
Fizetés: nettó 420k-450k + 30k egyéb választható juttatás + évente bónusz: ~1 fizetés, +35 EUR napidíj kiküldetés esetén + költségtérítés szálloda, taxi, repjegy. -
Drizzt
nagyúr
válasz smbpasswd #859 üzenetére
Tanácsadó mit takar, mit kell csinálni? Szoftverfejlesztő cégnél dolgozok, de őszintén szólva még mindig iszonyatosan ködös egy-két fogalom, pl. ez a tanácsadói itt.
Más: hamarosan aktuális lesz: mennyi pénzt merjek kérni?
Ami van:
- BME mérnök-info, MSC megfelelő
- rendszermérnöki tapasztalat: 7 hónap, kb. fele Cisco alap routing switchin jelleg, Linux(Apache, tacacs, radius alap), php alap. Pénzügyi szoftverfejlesztő cég, 13 hónap: Meg nem nevezett OO jellegű programnyelv: 6 hónap, C++ 8-9 hónap. Adatbáziskezelők, használatuk, programnyelvekkel használatuk, némi szerkezet-tervezés: MySQL, PostgreSQL, Oracle(utóbbi nagyon nagyon csak érintőleges). Minimális Bash script. Kb. asszem felsoroltam mindent, ami említésre méltó.[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
smbpasswd
csendes tag
Tanácsadó, konzulens.
Tanácsadó cég szakértő alkalmazottja úgy általában, ebbe sokminden belefér. Én gyakorlatilag szoftverfejlesztéssel foglalkozom kizárólag, amiben benne foglaltatik kódolás, hibajavítás, valamennyi dokumentáció, és a szükségesnél nem több kapcsolattartás az ügyfelek technikai munkatársaival. (Nagyon)Nagyvállalati Pénzügyi - vállalatirányítási rendszerek technikai supportja (utolsó vonal, code defectek, anomáliák feltárása és hibajavítása), implementációja, testreszabása, integrációja, új alkalmazások fejlesztése, illetve belső alkalmazások fejlesztése, a megoldások tesztelése, verziókövetés, retrofit, delivery stb. A végleges tesztre vannak külön emberek, ahogy az üzleti oldalára is, én csak annyit foglalkozok ezekkel, amennyi szükséges a feladat megfelelő megoldásához. Hozzátartozik a konzulenskedéshez az esetenkénti kiküldetések, az, hogy kimegyünk az ügyfélhez és ott osztjuk az észt, leginkább ezért tanácsadó a pozíció neve. -
F-ECT$
titán
Én is azt látom, hogy infós fizetéseknél nagyon nagy a szórás. Ugyanazt a tudást néhol nettó 200-ért veszik meg, néhol nettó 400-ért (azért ez utóbbi a ritkább).
Én az elmúlt években azt láttam, hogy átlagosan egyetemi/főiskolai végzettséggel Budapesten:
-kezdő: nettó 200 körül
-1-2 év tapasztalat: 250 körül
-3-5 év: 300 körülE fölé sima programozóként szerintem később sem lehet kerülni, vagy vállalkozni kell, vagy szakértővé válni valamilyen területen, vagy elmenni tanácsadónak, vagy valamilyen csapatot/osztályt kell vezetni, de ott már az informatikai tudás mellé kell más is.
Dive ever, work never.
-
anonimnikk
újonc
Szinten van PH-s regem, de nem szeretnem hozzakotni a fizetesem....
- Ferfi
- 30 alatt
- Anglia
- egyetemi, de nem informatikusi vegzettseg
- kozepes meretu ceg, penzugyi szektor
- szoftverfejleszto
- netto 4000 font / ho folott (340 Ft a font jelenleg)
- bonusz jellemzoen 3-6 havi -
Parameter
csendes tag
Sziasztok!
Kor:24
Végzettség: Okleveles Info MérnökPályakezdő és szeretném tudni kb. mennyi az amit elkérhetnék Adatbányász elemzőként?
Köszönöm! -
kamu59
csendes tag
Nem: férfi
Kor: 27
Munkakör: fejlesztő
Végzetség: info msc
Nyelvtudás: nem kell
Netto fizetés: 225e
Egyéb: 15e kajajegy
Hely: kis/közép informatikai szolgáltató cég Bp-enNem: férfi
Kor: 29
Munkakör: tanácsadó / fejlesztő
Végzetség: info msc
Nyelvtudás: nem kell
Netto fizetés: 400e körül alvállalkozóként
Egyéb: nincs
Hely: nagy biztosító Bp-en -
bobsys
veterán
-
kamu59
csendes tag
Igen kb 600 + Áfát számlázok havonta, ebből marad 400e tisztán! Cserébe nincs fizetett szabi, ha kevesebbet dolgozok, kevesebb a pénz is.
-
kamu59
csendes tag
válasz lehoczkyanna #879 üzenetére
Miért is? Ez teljesen legális
-
-
F-ECT$
titán
válasz kraftxld #881 üzenetére
Hát a magánnyugdíjpénztárak még el sem kezdték a tömeges kifizetéseket (nem ért még be az a generáció), de már most olyat hallani, hogy az egész menne vissza az állam kezelésébe. Szóval, hogy mi lesz 20-30-40 év múlva, azt senki sem tudja megmondani.
Btw nem feltétlenül kell havi 400k-t elkölteni, lehet abból félretenni havi 200-250k-t szűkösebb időkre. Nem mintha ez sokat jelente, a forint azért nem túl erős manapság, a bankválasztással is meg lehet szívni, szóval nem lehet elég okos az ember manapság...
Dive ever, work never.
-
bpx
őstag
hogy én ezt a topicot miért nem találtam meg korábban
-
prgrmmr
csendes tag
üdv!
olyan jellegű segítséggel fordulok hozzátok, hogy 2 hónap múlva fogok elkezdeni valszeg dolgozni egy új munkahelyen, ahol távmunkába keresnek iPhone programozókat, megredelésre kell készíteni webes szolgáltatásoknak klienseket - azonban nem tudom, ezért mennyit szokás kérni, valaki felhomályosítana? 1 személy, 1 program, határidőt is én adok, de jó lenne valami kiindulási pont. tehát pl van 1 újság, amelyik ahelyett, hogy az iPhone-os Safarira optimalizált oldalt készítene, csináltat egy kis szoftvert, ami csak az ő tartalmuk olvasására van készítve, és úgy néz ki, ahogy az beleillik a saját elképzelésikbe, kb ilyesmi feladataim lennének..
előre is köszönöm a segítséget!
a*a*a
-
stangli
senior tag
Sziasztok,
Szállítmányozási cégnél, mint közúti fuvarok szervezésével foglalkozó emberke kb mennyit kereshet per hónap?
Köszönöm
-
drunk
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Informatikai rendszergazdaként , Bp -en milyen jövedelemre lehet számítani?
Üdv Drunk
ftp.atw.hu jelszo: lajcsikoka azonosító:lajcsi port alap. KOKAAAAAAA
-
charg25
újonc
Hali!
Munkahelyet szeretnék váltani. Nem igazán tudom, hogy mennyit kérhetnék a következő munkahelyen.
Ami van:
- BMF NIK diploma
- 4 év JAVA-s banki fejlesztői gyakorlat (nemzetközi projektek)
- SCJP vizsga
- EJB ismeretek[ Szerkesztve ]
-
-
RedSign
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy php/web programozó mennyit kérhet körülbelül nettó? Budapesti állás lenne.
Köszi előre is,
RedSignhttp://www.redsign.hu
-
F-ECT$
titán
Nehéz pontosan megmondani, de szerintem 4 év tapasztalattal banki területen mindenképp 200e nettó fölött van a realitás, sőt szerintem 300e-hez közelebb. Hogy ez pontosan mennyi, és hogy milyen egyéb juttatás van, az cégfüggő.
szerk.: nem banki területen is mindenképp 200e nettó felett lehet gondolkozni.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Mercutio_
félisten
Nézz szét pl. a profession.hu , monsters.hu, cv-online.hu oldalakon, ott vannak olyan állások ahol a várható bér is meg van adva, abból lehet valamenyire saccolni.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest