Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz kmisi99 #10237 üzenetére

    - Kresz indulás: meg kell nézni, egy héten belül csak lesz tanfolyam
    - Kresz időtartam: 1 hét intenzív képzéssel pl. csigánál
    - Kresz vizsgára várakozás: 2-3 hét (mi talán a képzés felénél jelentkezhettünk, addig kell is az orvosi alkalmassági [nekünk helyben pár perc volt], iskolai igazolás, vizsgadíj])
    [- Elsősegély: kb. 1 héten belül biztos lesz képzés, és 1 héten belül vizsga is, vagy kevesebb; de egyrészt nem tanfolyam köteles, másrészt lehet párhuzamosan csinálni a többivel, szóval ez nem tolja ki az idejét]
    - Gyakorlat: sikeres kresz után mehetsz is egyből, jóformán akár aznap. 15 alkalom kötelező, heti 3-nál több nem biztos, hogy szerencsés, kivéve, ha már valamilyen okból kifolyólag nagyon értenél hozzá. Egy hónapot akkor is számolnék rá legalább. Vizsgát kérni itt is talán 2-3 hét (most azt mondta a főnök úr), de ezt lehet a képzés közepén, szóval a kötelező óraszám végén mehetsz is.
    - Ja, és a lényeg :D Okmányiroda, kézhez kapni 1-4 hét. Persze ha csak a képzés ideje érdekel, akkor ez nem fontos, ha az, hogy mikor vezethetsz, akkor annál inkább.

    Ez így kb. 2-3 hónap, igen. Bukásokkal, késői vizsgaidőpontokkal, lassú okmányirodával még 1-2. De szerintem a kresszel nem nagyon lesz gond, a gyakorlat érdekesebb téma, ha nem sikerül, az ugye még pár héttel megtolja a dolgot, és hát, elsőre annyira nem könnyű átmenni / pótóra is idő, de jó esetben 30 óra (15 alkalom) után is menni fog, legalábbis én hiszek ebben :)

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák