Új hozzászólás Aktív témák

  • Bati0501

    őstag

    válasz harry #10218 üzenetére

    Mindegyet arra mondtam,h ezeknek a kis robiknak akkora erejük van,h 5 km/h különbség semmi.Mennyire ismered a robogókat?Ha igen,akkor tudod,h miket lehet velük csinálni és az mennyi pluszt ad,ha nem,akkor hagyjuk,most nem fogok vidiket linkelgetni,ha érdekel fogsz találni rengeteget.
    Ha pedig lefényképez a trafi,h 40 helyett 50-nel megyek mi lesz?A csekket hova küldi?És nincs mindig még egy rendőrautó a másik oldalon,h elkapjon...Az meg,h a hátam mögött jön és látja a saját autójának a sebességmérőjén,h többel megyek,mint a megengedett,akkor sem büntethet meg,mert az nem hitelesített műszer.Erről is volt szó a robogós topikban...Az már más kérdés,h ha tényleg meg akar büntetni,akkor meg is fog-nem csak smkp-nál.
    És ugye csak a külső sávban lehetne menni robogóval ugye?gondolom már te is láttál párszor robogóst a belső sávban...de hányat láttál,h megállít a rendőr?
    Am Németországban már annyira utaznak a tuningolt/bütykölt robogókra,h mobil fékpadot visznek magukkal a rendőrök és már teszik is fel a megállított robogós robogóját egy kis mérécskére.Ez látható itt is:[link] (csak zárójelben:itt is 45-öt ír...)

Új hozzászólás Aktív témák