Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz ekrisztian #3400 üzenetére
Ez esetben érdemes a kernelcserélésekkel foglalkoznod.
Ehhez ezt a hsz-t ajánlom(Amúgy papírmatricáshoz készítettem egy régi TD verzióból (0.7.1.1) portolt WCDMA-t, épp teszt alatt van; 10 órás töltőn eltöltött idő után nem fagyott meg - tehát reggel ébreszett a beállított időpontban; gps megy, bt megy, wifi megy, mobilnet megy, telefonálás megy, play store megy... Persze hogy a "csetfejek" mennek-e vele, azt nem tudom megnézni.Most folyamatosan meg a gps test program, hogy merítse és terhelje... de nyugtával dícsérd az adóellenőrt...
Pedig pont azért van nálam ez a telefon, mert eddig semelyik rom nem működött megfelelően, és menne vissza garanciába. Szanaszét fagyott rajta minden rom, mindegyik kernellel.)[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz ekrisztian #3403 üzenetére
vagy 0.2.6, vagy 0.3.4, vagy 0.3.6
Ha a 4GB ROM-os WCDMA verziód vanB.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz ekrisztian #3405 üzenetére
Flashtool-lal is lehet, illetve adb-n keresztül, parancssorosan is lehet.
dd-vel így:
adb push cwm-recovery /data/local/tmp/.
adb shell
su -
dd if=/data/local/tmp/cwm-recovery of=/dev/recovery
reboot recoveryde ugye kernelt lehet cserélni fastboot mode-ban is.
adb reboot bootloader
fastboot flash boot new-boot.img
fastboot reboot[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
válasz cappa72 #3406 üzenetére
Közben volt egy 0.3.4. gyárim, azt fel tettem spflashtools-al és jó lett az érintő.
Ha még is ezt a G3 portot akarom használni, akkor
root
cwm
rom csere
cwm-ből kernel csere 0.3.4-re
és jónak kell lenni?Köszönöm a rengeteg infót és helpet, amit biztosan már 1000x leírtál!! és még mindig van türelmed a hozzám hasonlókhoz!!
-
nagyúr
válasz ekrisztian #3407 üzenetére
root
cwm
rom csere
cwm-ből kernel csere 0.3.4-re
és jónak kell lenni?
Pontosan.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
bb71
őstag
válasz ekrisztian #3409 üzenetére
Csak a tények végett: mire, mit tettél fel és miért? Miért kellett kernelt is cserélned?
(később, ha valaki visszaolvas, tudni fogja mi történt nálad! És nem utsó módon mi is várjuk a telót.. már Mo-n van valahol...)
[ Szerkesztve ]
-
Meddu
tag
válasz ekrisztian #3398 üzenetére
Köszi, félre értettelek.
Úgy értettem hogy MIUI 4.8.29 -rom rol beszélsz.
Bocs -
ekrisztian
őstag
Szia!
Gyári 0.2.6. volt fent.
Erre raktam root és cwm recovery után egy G3 portot.
És az érintő megbolondult alsó gombsor nem ment.
Itt csak annyi lett volna dolgom, hogy egy cwm kernel cserélőt ráengedek a hozzávaló verzióban.(0.3.4.-el jó lett)
Második körben így is tettem, hála Cappának most megint jó a telefon, tesóm teszteli, hogy lett e javulás.
Próbléma a melegedés és a töltőn fagyás volt. -
nagyúr
Huh... ha nem nálam történik, akkor nehezen hinném el.
több, mint 5 óra kijelzőidő, miközben a gpstest program futott 5ó 12p 8mp-t.... és még 42%-on az akku.
És valóban reális, pont ezért indítottam be, hogy megpróbáljam megfagyasztani a ketyerét. És eddig nem fagyott.[ Szerkesztve ]
-
colonia
aktív tag
Köszönjük cappa72!
Jiayu G2F, TD-v0.7.1.1->WCDMA portolt rom 0.3.6build kernellel[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
akimbo83
csendes tag
Érdekes. A beállításokban a telefonról menüben, alul a build-számra bökdösve azt írja ki , hogy "Nincs rá szükség, Ön már fejlesztő". ???
[ Szerkesztve ]
-
-
bandi06
újonc
válasz ekrisztian #3420 üzenetére
Sziasztok!
Több hónapja követem itt az eseményeket, mivel az én Jiayu G2F-em is fagyós fajta. Mindent kipróbáltam már amit írtatok, sikertelenül. Nálam a fagyás úgy néz ki, hogy egyszer csak úgy dönt, hogy nem reagál a "power" gombra és nem tudom felébreszteni, csak az akksi kiszedés segít. Ez ugye teljesen random jelentkezik. Sajnos a legújabb Cappa féle rommal is fagytam.
Kitartás a jövőre és köszi az eddigi munkát!
Üdv,
B@ndi -
szimi57
őstag
Sziasztok!
A rossz beszédhang minőségre van valami megoldás? E miatt árulom a 2 hónapos telómat
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
nagyúr
válasz ekrisztian #3424 üzenetére
Nem tudom. Már csak a kislányom g2f-je van itthon, arra nem tudok zip-et telepíteni (döglött sd kártya olvasó miatt), hogy kipróbáljam. De tippem szerint van.
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
Édesanyámnak vettem fél éve ezt a kis aranyost. Használja is vígan, ám sokszor csinál olyat, miután le van húzva a töltőről, megbolondul az egész rendszer és muszáj restartolni. Akkor a szokásos wifi probléma, hogy wifin van de mégsem, ezért újra ki -be kell kapcsolni a wifit.
Kérdésem, hogy megoldja esetleg egy újabb rom felrakása?
A telefonon a (részünkről) novemberben felrakott tisztított Cappa rom van.
KösziEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
bb71
őstag
Akkor most mi az ajánlott csomag a papírmatricásra és mi a gravírozottra?
(még mindig a vámon van a jószág...) -
nagyúr
A lézergravírozott nem eddigi tapasztalat alapján nem "érzékeny" a romokra, stabilabb.
A papírosnál pont az a gond, hogy nincs recept... Ha épp jól pároztattad a telefont és a romot+kernelt, akkor képes egész jól működni, de akkor sem 100%-os, itt-ott befagy (csak a miheztartás végett: az xperia p, sp simán befagy híváskor, nem lehet levenni az esetek 30%-ában... és nem azonos árkategóriájú...)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
klarkzone
tag
Azért tegyük hozzá, hogy ez 2014 legjobb ár/érték telefonja, főleg akinek "átjött" és egyébként köszönet itt mindenkinek aki "segít" max, törött kijelző, vagy a valamilyen hülye ROM hiba okozhat bosszúságot, de egyébként sokaknak, - nekem is - ez a telefon jelenti a megváltást, az itthoni borzalmak után. Mondom csakis a kis méret volt a lényeg számomra, hogy normálisan kezelhető telefont használhassak, amit vígan elő tudok venni az utcán. Láttam ma egy embert 7"-os tablettel telefonálni... Na az gáz. Azért 24-ért egy 4 magos 1G RAM-os IPS, GG2, 4,3"-os tehát KICSI kínai két SIM-es teló áldás... mondom 24-ért... többet már sajnos nem ér...
[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
-
menyuskahh
tag
válasz ekrisztian #3434 üzenetére
Esetleg még próbáld ki a 0.3.6 illetve a 0.2.6 kernelét. Nekem a 0.3.6al volt jó.
-
szimi57
őstag
A tulajoktól kérdezem. A beszédhang minősége érdekelne. Nálam fájóan élesen szól, a hangerő egyenetlen. Ha felhívom a Megapresst tesztelés céljából (már megszűnt) szinte érthetetlen. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez egyedi vagy típusra jellemző? Még garis, tudok lépni.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
kidette
csendes tag
na, kb fél éve van meg a teló...aliexpressről rendeltem, de már a megjövetele is kínlódás volt...a teló pedig hááát, hogy is mondjam, többet vártam tőle..
a gps része (ami miatt kellett, és amiről azt írták, hogy pontos, gyors) nagyon sokára találja meg a jelet...próbáltam mindenütt, lakott területen, erdőben, pusztában, úton, lakótelepen....rengeteg helyen, és elég pontatlan, és volt, hogy nyílt területen csak kb 10 perc elteltével talált jelet..sok gps programot kipróbáltam, a legjobbak (és szinte csak ezek működtek) az igo 10, az OSM...néha pár más is működött, de felejtősek..
nagy hibája még a telónak, hogy bizonyos programok mintha elévülnének rajta..egyszer csak leállnak, nem indulnak, és ha újra akarom tenni őket akkor valami hibakódot jelezve megakadályozza a rendszer a telepítést..ilyen programok pl Facebook Messenger, illetve az IM messenger...szóval nem időkorlátosak, vagy lejárt liszenszüek..pedig ezeket szerettem volna használni.....
legnagyobb hiba még most jön...pár hónap használat után kezdett ez a hiba jelentkezni, telefonbeszélgetések alkalmával nem hallottak engem..én hallottam a partnert, de engem néha nem..és csak bizonyos emberek..először azt hittem, hogy a háztetőre kihelyezett antenna zavarja a jelet, az idő elteltével azonban ez a hiba egyre növekedett, egyre többször jött elő..mostanra eljutottam oda, hogy nem tudok telefonálni, mert nem hallanak..na itt telt be a pohár..szervizbe fog menni, de szerintem kuka lesz a vége..
ja és még egy...szerencse, hogy lehet szerkeszteni.....szóval a fagyás..napi szinten van..eleinte elment, mostanra elég idegesítő..túl melegszik valami a kamera környékén (tényleg meleg) és az egész lefagy...nem gyenge dolog..főleg játék, vagy chat közben...nagyon sz@r amikor beszélgetés közben újra kell indítani az egész telót és ez 2-3 perc...szóval ilyen az én jiayu g2f -em....ja nem volt buherálva, gyári..
elég nagyot csalódtam ebben a telefonban, lehet, hogy ez egyedi, de visszaolvasgatva szerintem nem, csak nem nagyon írják ki, esetleg nem tulajdonítanak neki nagy ügyet, de én úgy vagyok a cuccokkal mint egy tv-vel vagy egy ablakkal, nem nyúlok bele, hagyom gyárian, de működnie kell évekig, ezt elvárom tőle..az ablakaim is működnek, a tv-m is, a csapom is, de ez a teló.....hmmmmm.
[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
válasz kidette #3438 üzenetére
Valszeg még a csapteleped is drágább mint a G2F, de egy szoftver cserével és kernel cserével lehet jó is lenne, mint ahogy a csap is egy tömszelence csere után.
De pl a Youtube megy a tv-n? Sokaknak megállt és nem javítható.Mert elavult a technika ami 2013-ban még csúcs volt 300k-ért.
39.000Ft magassága tokkal vonóval ez a telefon, de 45be sokkal jobbat,sokkal nagyobbat is lehet kapni, ami nálam még soha nem fagyott és melegedett, pedig ez is kínai.De nyílván marha kényelmetlen az 5col, ha te kicsit szeretnél.
Szóval van lehetőséged javítani a helyzeteden, gondolom bicajozni is megtanultál
Ha már a hülye példáknál tartunk -
bb71
őstag
Ez a telefon azért drága - a mai teljesítmények és tudás mellett -, mert kicsi! És ebben szinte az egyetlen jelenleg kapható - ezzel a tudással bíró - készülék.
Szerintem. -
kidette
csendes tag
válasz ekrisztian #3439 üzenetére
a mérettel nincs gondom, sőt előnyös is.zsebbe jól elfér...amúgy kb 32 volt vámmal mindennel..nem akartam többet költeni rá, kategóriájában ezt írták a legjobbnak...
Kíváncsi vagyok a telefonálási gondom is megoldódik az átalakítással?? Debrecenben csinálja valaki?ja és a tömítést sem 3-6 havonta kell cserélni...bár szerintem csak én fogtam ki ezt az ultra sok hibával rendelkező darabot..
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz kidette #3441 üzenetére
Nekem 10 hónapja van meg. (Lézergravírozott verzió, itthoni beszerzés (mobilamb)). Lekopogom (kopp-kopp-kopp), de soha semmi gondom nem volt vele, pedig használom munkára is (VPN, távmenedzsment, stb). Egyetlen egyszer fagyott meg, de valószínűsítem, hogy az SD kártya volt a gondja, azt kivéve-visszatéve soha többé nem produkált ilyet. Az idejét sem tudom, mikor volt újraindítva, talán 2-3 hónapja. 2 kártya van benne + egy 32GB-os SD, így nálam elmegy majd egy hetet is, 5-6 óra kijelzőidővel. Hangja kifogástalan eddig, nem melegszik. Holdat pikk-pakk talál, főleg ha tudom, hogy kelleni fog és előtte csinálok egy AGPS frissítést míg wifin vagyok.
És ami a legfontosabb, nem használok facebook alkalmazást .
WCDMA-s TH_HD_R-V0.11.2 ROM (0.7.3-as kernel)Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
ekrisztian
őstag
válasz kidette #3441 üzenetére
Nem tudni, sajnos a Jiayu , Thl stb stb hiába jobb készülékek mint valami gagyi klón klón, azért ezek is csak kínában tömegével készülő termékek.
Nincs rá garancia, hogy jobb lesz, de rosszabb biztos nem, és mivel simán ráteszel egy gyári rendszert még tudsz később is intézni garit.
Az én véleményem azért mégis csak az, kínai mobil csak ilyen kompromisszum mellett tud "kedves" készülék lenni.
Mikor a Lenovom kibontottam vagy a G3F vagy akár a Coolpad telefonom, mind csalódás volt, de hála Cappának Mexelnek ma már ezekre is jó érzéssel gondolok.
De csak rom csere után lettek szerethetők számomra.
De kis barátom G4S-ét, hardver és rom buherálás után most egy éves használat után, megint nagy lelkesedéssel nyomkodja bízzunk benne megint egy évig elfoglalja magát vele -
Pull
csendes tag
Valami nem okés...
-
Onlány
tag
Sziasztok! Szomorúan olvasom, hogy sokaknál rosszalkodik a teló. Sajnálom mert én nagyon meg vagyok vele elégedve. Lassan egy éves lesz és eddig nem volt gond. Lézer gravírozott verzió (G2FW-20140606-W-R-CN-V0.8.5) 3.4.5 kernel verzió. Gyári rommal használom a Kínai appok törölve vannak. Romot nem tudok meg nem is merek rajta cserélni. Akik értenek a szoftveres dolgokhoz azoktól kérdezem, hogy anno próbáltam a rendszerről mentést készíteni de az nem .zip fájl lett hanem egy mappa a mentés dátumával. Ez most akkor jó? vagy kell más mentés? 1 GB -nál nagyobb a mappa. ROM cserét nem szeretnék de azért egy mentés jó lenne. Ezzel is bénáztam egy sort de szerintem lehet nem okés.
Wifi problémához annyit, hogy nálam is volt amikor a gyors indítás be volt kapcsolva. Akkor nehezen találta meg a hálózatot állandóan ki-be kellett kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3x duál SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest