Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Ez az akku szerintetek tényleg jó a G2F-be? Itt azt írja, meg a képen is ugyan úgy néz ki: [link]
Gondoltam veszek egy ilyet és ezt használom a telefonba. A másik meg tartalék akku.
[ Szerkesztve ]
-
kali8n
aktív tag
Megjelent egy új rom.
-
Allyra
csendes tag
válasz menyuskahh #3145 üzenetére
Kipróbáltam én is a G3C portolt romot, kinézetre tetszik is, és nagyon szívesen megszabadulnék a fagyásoktól, de nem csatlakozik a mobilnethez Erre van valami megoldás?
-
mzsombor
tag
Nekem csak APN-t kellett beállítani, és hasított is egyből. Plusz sokkal szebbek a képernyő színei, mint a gyári rommal. Eddig nem volt fagyás, azért még figyelünk. Akksi sem merül gyorsabban, úgy tűnik, plusz végre működik a Google Maps, meg az Opera Mini is (ezek valamiért el sem indultak gyári rommal.).
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Létezik a telóra MIUI Rom, ami orditó hibáktól mentes és tud magyarul?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
ztibor
senior tag
Sziasztok!
A barátnőm fiának van egy ilyen telefonja, a mobilamb.eu-ról rendeltük neki pár hónapja.
Ma leejtette és megrepedt a képernyő.
A telefon és az érintőképernyő működik elvileg. (vidéken van a telefon, így csak elmondásból tudom mi a gond)Mit kéne cserélni rajta, és honnan lehetne beszerezni, mennyire bonyolult stb?
Első körben ennyi kérdésem lenne :-)Gondolom gariban nem fogják megcsinálni.
Előre is kösz a segítséget
-
shootme2
aktív tag
-
szimi57
őstag
válasz Vjankovics82 #3216 üzenetére
Most próbáltam egyet. 5 perc után kuka.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
ztibor
senior tag
-
steve1977
tag
Sziasztok, a cellphonemic oldalon linkelnek egy állítólag gyári 4.4.2 Kitkat romot a G2F 4GB ROM-os változathoz [link]. Próbálta esetleg valaki? Teszelném, de jelenleg nincs nálam G2F, most jön vissza a pandawiltől, garis javításból.
-
viiick1899
csendes tag
Sziasztok!
Vissza olvastam 2-300 hsz-t de nem jöttem rá, hogy mi a különbség a gravírozott, és a papír matricás verzió között? előre is köszönöm a választ!
-
nagyúr
válasz poffsoft #3234 üzenetére
Nekem letölteni sem sikerül... err404
de azért még próbálkozok.
ha valki esetleg másik felhőbe feltenné, az kellemes lehetne.szerk.: needromon is van fent egy 4.4.2, ugyanazzal a build számmal 8GB verzióhoz.
Tehát lehet, hogy mégis a 8GB verzióhoz való a baidu-s link.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz szimi57 #3236 üzenetére
Végülis lejött, és a needromon lévővel megegyező: megnézem a partíciókat (nem a scatter-t, hanem a ebr1-et, hogy mit is ír)
khm... ebr2 hiányában csak a bmtpool eleje látszik az ebr1-ben is, ami nem ad ténylegesen értékelhető eredményt a valós partícióméretre.
Szóval az biztos, hogy más.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
viiick1899
csendes tag
Sziasztok!
Bekapcsoláskor miért írja ki, hogy 'első nyílás, nem észlelhető sim kártya?
Plusz még egy olyan gondom lenne, hogy csak edge hálózatra megy fel, nem értem miért.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
szimi57
őstag
válasz viiick1899 #3238 üzenetére
Az 1. slotban nincs SIM, vagy ha van nem érintkezik rendesen. Csak az 1. slotban működik a 3G.
-
viiick1899
csendes tag
válasz viiick1899 #3238 üzenetére
+ a 'Hálózati mód' menü szürke, ott tudnám elvileg beállítani.
-
viiick1899
csendes tag
Akadt még egy problémám a készülékkel, Samsung töltővel próbáltam tölteni de nem reagál rá, piros visszajelző villog de nem tölt.
[ Szerkesztve ]
-
hege21
aktív tag
válasz viiick1899 #3243 üzenetére
Próbáld meg másik töltővel
-
viiick1899
csendes tag
Eléggé offtopic de egy komoly gonddal küszködöm már egy jó ideje.. gyakran jelez foglaltat a telefonom, vagy kisípol, ha hívnak, és ez a probléma nem csak a g2f-nél áll fenn, iphoneal is csinálta, és más androidos készülékekkel is. Fogalmam sincs, hogy miért lehet. talán a régi sim kártya okozza? Nagyon bosszantó, hogy gyakran csak az sms-eket kapom a nem fogadott hívásokról.
-
hege21
aktív tag
válasz viiick1899 #3245 üzenetére
Sim, vagy térerő probéma lehet....
Ha lent vagyok a légó pincébe nekem se szokott kicsengeni
Mitől lehet? -
klarkzone
tag
válasz viiick1899 #3245 üzenetére
Nem csak SIM kártyát, hanem szolgáltatót is váltanék, persze nem mindenkinek van lehetősége ilyesmire, próbáld mérni valamilyen gsm monitor app-al a jelerősséget, nézd meg az átirányítási beállításokat a szolgáltató webes ügyfél szolgálatán, ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest