Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin79

    addikt

    válasz Belba #3157 üzenetére

    A két év gari érdekes, mivel alapból 1 év jár új készülékre, az is a forgalomba helyezés nem a vásárlás idejétől számítva. Pl. ha június 1-én vásároltad a készüléket, de januárban került forgalomba a gari januártól számítódik mindaddig amíg nem igazolod a szlovák iqos oldalon a fiókodban a készülékeid alatt a vásárlást igazoló számlával.
    Ha ezt megtetted, az első évben jogod van bármikor kicseréltetni a készüléket, minden indoklás nélkül ( vissza nem tudod adni) de pl. ha leesik és karcos lesz, tudsz újat kérni és a csere készülékre már a 2 év jótállás lesz érvényben.
    Van vlmi turpisság, ha 16€ fizettél mert a számlán 23-nak kéne szerepelnie és 3 doboz Terea-nak is, viszont jól ártál akkor is, ha az eladó picit spekuzott is ;)
    Ezek a mostani hivatalos árak

    #3160 -FreaK

    Független úgyhogy csere nem játszik. Az ott múlt éven volt bevezetéskor, viszont most csere nélkül is kedvezőbb árak vannak, csak ügyelni a vásárlásra és számlát átnézni + regisztrációnál a preferált nyelvnél a magyart megadni ( hív ügyfélszolgálat első hónapban 3x és a hívásért 30%-os kupont kapsz sms-ben Terea vásárlásra).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák